lostyazilim

Bu mümkünmü?

9 Mesajlar 1.213 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

TuralAbiyev TuralAbiyev root@localhost ~ / Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Network & Linux/UNIX
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)
Sitemde özel abone ol kutusu oluşturdum. abone olanlar mail onayı yapmadan kolay abone oluyorlar. ve mailleri db de toplanıyor. bende mailleri alıp günlük filmleri postalıyorum. her gün manuel olarak bu işe yapmak zor. feedburnere mail ekleme varmı? varsa eklersem eğer o mailden onaymı ister? onay istemeden maili ekleye bileceğim ve feedden konuları çekip e postalayan sistem, program varmı?

http://rssforward.com/ sitesi var. rss adresini ve mailini ekliyorsun. Onay da istemiyor. eklenen konuyu aninda postalıyor. ama bir kaç gün sonra ödeme ister, ödeme yapmasan hizmet dayandırılır. aylik 2 dolar her mail için. bunun benzeri ücretsiz sistem olsa iyi olurdu.

wmaraci
reklam

mesuttt mesuttt WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmarter
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 382
  • Beğeniler 24 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam onu yapmak yerine o hafta vizyona giren bir filmi sitenize ekleyip bunu manuel olarsk güzel bir mail hazırlayarak yollasanız daha ilgi çekici olur bence.

Çünkü hergün mail adresine gelen x kişi bir süre sonra o mailleri okumadan silecektir. Misal bazen bizimde mail kutusu doluyor ve okumadan siliyoruz ki ne yazık ki.

• Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)

mesut adlı üyeden alıntı

Hocam onu yapmak yerine o hafta vizyona giren bir filmi sitenize ekleyip bunu manuel olarsk güzel bir mail hazırlayarak yollasanız daha ilgi çekici olur bence.

Çünkü hergün mail adresine gelen x kişi bir süre sonra o mailleri okumadan silecektir. Misal bazen bizimde mail kutusu doluyor ve okumadan siliyoruz ki ne yazık ki.

Ama istemeyen neden abone olsunki? ücretsiz hizmet veren email marekting sitesinden ara sıra manuel yolluyorum ve takip ediyorum. Nerdeyse tümü okur ve maildeki linklere tıklar, sitede kalır. Ama otomatik olsa daha iyi olurdu. Yoksa eğer zaten dediğiniz gibi yapacağım haftada bir defa.

MertBalci MertBalci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek .
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 2345
  • Beğeniler 758 / 757
  • Ticaret 434, (%100)
Benim böyle bir projem var yapım aşamasında. Allah'ın izniyle kısa süre sonra çıkacak.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmarter
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 382
  • Beğeniler 24 / 42
  • Ticaret 0, (%0)

Tural Abiyev adlı üyeden alıntı

Ama istemeyen neden abone olsunki? ücretsiz hizmet veren email marekting sitesinden ara sıra manuel yolluyorum ve takip ediyorum. Nerdeyse tümü okur ve maildeki linklere tıklar, sitede kalır. Ama otomatik olsa daha iyi olurdu. Yoksa eğer zaten dediğiniz gibi yapacağım haftada bir defa.

tekrar merhaba hocam;

Okurların tamamının dönüş yapmış olması sizin için bir avantaj bunu çok iyi değerlendirmelisiniz yani mevcut abone sayınızı arttırmaya yönelik sitenizde çalışmalar yapabilirsiniz. Örneğin site açılışında çoğu sitede görüyoruz bir pencere açılıyor ve bizi facebookta beğenin diye sizde bu tarz bir pencere tarzı birşey yaparak hem facebook sayfanızın hemde abone listenizin büyümesi için birşeyler yapın bence.

Aslında bu abone olan kişiler facebooktaki sayfanızı beğense sizin için daha iyi olacak yani artık devir sosyal medya devri sitene abone olanları sadece sen görüyorsun Google ve diğer insanlar görmüyor oysa insanları facebook ve twitter üzerine çekersen bence bu yapmak istediğin mail atma vs derdi ortadan kalkacak :)

• Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)

MertBalci adlı üyeden alıntı

Benim böyle bir projem var yapım aşamasında. Allah'ın izniyle kısa süre sonra çıkacak.

Hayırlı olsun hocam. Çıktığında haber ederseniz memnun olurum.

mesut adlı üyeden alıntı

tekrar merhaba hocam;

Okurların tamamının dönüş yapmış olması sizin için bir avantaj bunu çok iyi değerlendirmelisiniz yani mevcut abone sayınızı arttırmaya yönelik sitenizde çalışmalar yapabilirsiniz. Örneğin site açılışında çoğu sitede görüyoruz bir pencere açılıyor ve bizi facebookta beğenin diye sizde bu tarz bir pencere tarzı birşey yaparak hem facebook sayfanızın hemde abone listenizin büyümesi için birşeyler yapın bence.

Aslında bu abone olan kişiler facebooktaki sayfanızı beğense sizin için daha iyi olacak yani artık devir sosyal medya devri sitene abone olanları sadece sen görüyorsun Google ve diğer insanlar görmüyor oysa insanları facebook ve twitter üzerine çekersen bence bu yapmak istediğin mail atma vs derdi ortadan kalkacak :)

Doğru söylüyorsunuz. Aslında facebooku beğenseler, ve tüm filmler otomatik paylaşılıyor. Sayfayı beğenen filmi, afişi görür siteye giriş yapar.

• Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmarter
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 382
  • Beğeniler 24 / 42
  • Ticaret 0, (%0)

Hayırlı olsun hocam. Çıktığında haber ederseniz memnun olurum.

Doğru söylüyorsunuz. Aslında facebooku beğenseler, ve tüm filmler otomatik paylaşılıyor. Sayfayı beğenen filmi, afişi görür siteye giriş yapar.

Film sektöründe az buçuk 2-3 yıllık tecrübem var yardıma ihtiyacın olursa buralardayım, sormak istediğin birşey olursa burdayım :)

Kolay gelsin.

• Üyelik 17.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 4146
  • Beğeniler 0 / 1357
  • Ticaret 89, (%100)

mesut adlı üyeden alıntı

Film sektöründe az buçuk 2-3 yıllık tecrübem var yardıma ihtiyacın olursa buralardayım, sormak istediğin birşey olursa burdayım :)

Kolay gelsin.

Teşekkür ederim. :) bende iyi sayılırım ) ama ek olarak neler yapa bilirim? en önemlisi daha çok hit için neler yapılır? 10-15 günlük site. hiti 800-900 arası.

• Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmarter
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 382
  • Beğeniler 24 / 42
  • Ticaret 0, (%0)

Teşekkür ederim. :) bende iyi sayılırım ) ama ek olarak neler yapa bilirim? en önemlisi daha çok hit için neler yapılır? 10-15 günlük site. hiti 800-900 arası.

pm gönderdim :)

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al