Bu makale bazı bilmediğim şeylere ışık tuttu makale size mi ait bilmiyorum fakat bir soru sormak istiyorum. Büyük sitelerden tutun küçük sitelere kadar çoğu sitelerde seo hakkında bir sürü makale mevcut. Eğer bunların hepsini yapıyor olursak ki bunu herkes yapar, yaptığımızda iyi bir seo sahibi olduğumuz anlamına gelir. Bu durumda kaliteli seo ile kalitesiz seo arasındaki farki anlamamız güç olacak.
Misal vermek gerekirse wmaracı.com gibi iyi bir sitenin iyi bir seo'su var. Benim sitemdeki seo ile wmaracı.com seo arasında çok fark olacaktır. Bunu düşünerek sorumu sorayım. İnternette bu kadar makale varken hepsini okuyarak iyi bir seo'ya sahip olabilecek miyiz?
Misal vermek gerekirse wmaracı.com gibi iyi bir sitenin iyi bir seo'su var. Benim sitemdeki seo ile wmaracı.com seo arasında çok fark olacaktır. Bunu düşünerek sorumu sorayım. İnternette bu kadar makale varken hepsini okuyarak iyi bir seo'ya sahip olabilecek miyiz?
Öncelikle yorumunuz ve sorunuz için teşekkür ederim. Makale bana aittir.
İnternette yer alan makalelerinin hepsinin doğru olacağına dair bir şey yoktur. Her seo danışmanı veya kendini seo danışmanı olarak belirten kişi kendi fikirlerini beyan eder. Kimisi bilmediğini konuşur kimisi bildiğini kimisi ise bildiği kadarını. Benim tavsiyem kendini ispatlamış seo danışmanlarının yazmış olduğu makaleleri okumanız ya da büyük web sayfalarının yapmış olduğu teknikleri tespit ederek benzeri taktiklerle ilerlemenizdir.
Saygılarımla;
Ayhan KARAMAN