3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle dizi-mag,yabancidiziizle.net gibi dizi sitelerini geçebilecek bir şey yapmalısınız.
Tabi bundan önemlisi el alışkanlığı ile doğrudan bu sitelere giren kişileri çekmeyi başarabilmelisiniz. Ülkede internetten dizi izleyen kişilerin %60-70'i bu siteler üzerinden izliyor. Onları geçebilecek bir site yapmazsanız her şey boşa gider.
Film-dizi işlerini boşvermenizi ve yerine biraz beyin fırtınası ile ülkede neye ihtiyaç varsa, internette neye ihtiyaç varsa o alana yönelmenizi tavsiye ediyorum. Varolan şeylerin daha iyisini yapamazsanız boşuna vakit kaybedersiniz.
Yukarıda örnek verdiğim siteler, diziyi ilk kendileri upload ediyorlar. 1 saat önce tvde bir dizi varsa, 1 saat sonra onu o site üzerinden izleyebiliyorsunuz. Yani adamlar sırf o dizi çıkana kadar bile o sitede dolaşıyorlar ki ben bile bir kaç saat boyunca izlediğim dizinin yayınlanmasını bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
100 bin lira büyük bir rakam kredi çekebileceğinizi söylüyorsunuz madem bu kadar bütçe var başka web girişimleri üzerinde çalışın derim bu dizi işi verdiğiniz parayı geri kazandırmayabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Lojistik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Misal örnek verebileceğiniz girişimler varmıdır?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Lojistik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Normal'de Lojistik şirketin'de çalışıyorum. İthalat yaptığımız firma ile görüştüm O'nlarında İngiltere'de var böyle resmi bir Dizi sitesi o yüzden açmayı düşündüm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kanka sen bana 100 k para ver ben sana harikalar yaratırım :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Lojistik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdi böyle diyince kararsız kaldım lâkin şirket açmaktı amacım fakat bütçe yeterli değil. Fakat biraz araştırma yaptım proje var ise LTD 50,000 ya da 100,000 para desteği sağlıyormuş eğer bilen arkadaşlar varsa bana Özel Mesaj atabilir.