-
-
Yaş/Cinsiyet
38 /
-
Meslek
Güvenlik
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
meta dediğin şeyi yaptım ama onunlada olabılır fakat yazılar rss yorumlar rss cıkıyor onlara tıklandıgında karısık yazılar vs cıkıyor duzenlenmezse bı işe yaramaz ki buda...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
RSS abonelik için önemlidir. Eğer popüler bir site istiyorsanız abonelikleri iptal etmeyi derim. Yinede senin bileceğin bir iş. Ömer stil dosyasını verince işini halledersin. Linkleride dediğim şekilde ayarla işini halledersin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 /
-
Meslek
Güvenlik
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
login işi verdiğiniz eklenti sayesinde halledildi.teşekkürler.
bu facebook hayran sayfası hakkında söylediklerinizi yaptım ama olmadı daha öncedende yapmıştım orada gözüküyordu sonradan kayboldu şimdi bileşenlerden tekrar yüklüyorum gözükmüyor sidebar.php yide yenıledım temayı bıle yenıledım sidebar.php den denedım olmuyor.
diğer yazdıklarınızı uygulamaya çalışacağım şimdi
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
bu facebook hayran sayfası hakkında söylediklerinizi yaptım ama olmadı daha öncedende yapmıştım orada gözüküyordu sonradan kayboldu şimdi bileşenlerden tekrar yüklüyorum gözükmüyor sidebar.php yide yenıledım temayı bıle yenıledım sidebar.php den denedım olmuyor.
Daha site yeni olmasına ve de site içeriğinin yetersiz olmasına rağmen face fan sayfası açmak biraz tutarsız değil mi ?
Normal şartlar altında çalışması lazım.Muhtemelen bir yerde yanlış yapıyorsunuz ya da face kodunuzda hata var.