-Merhaba arkadaşlar bir site kurdum pek bilgim yok weblebi temasını kullanıyorum ben katagoriler açmayı düşünüyorum örnek verecek olursak ünlüler adında bir katagori açıp o katagoride sadece ünlülerin resimlerini vs paylaşacağım,bu şekilde katagorileri nasıl açarım ve yeni yazı veya resim eklediğimde sadece istediğim katagoride gözükmesini nasıl sağlarım.
-Bir iletişim katagorisi açıp iletişim bilgilerimi nasıl eklerim bir form çıkıyorya karşımıza iletişime tıkladığımızda ad,soyad,e posta ve iletimizi yazıyoruzya bu şekilde birşey.
-Google site map eklentisini kurdum ve etkinleştirdim başka birşey yapmam gerekiyormu bazı sitelerde sitenin an alt taraflarında sitemap diye bişey yazıyor tıklayınca açtığı konular gibi biyer açılıyor bu şekilde birşeymi yapmam gerekiyor eğer gerekiyorsa nasıl yapabilirim.
-E-posta aboneliği hakkında feedburner'a kayıt olmaya çalışıyorum url mi kabul etmiyor bununla ilgili olarak siteye bir eklenti kurmam gerekiyormu kayıt olmadan önce
-Son olarak konuların alt kımsında sosyal sitelerde paylaş butonları oluyor onu nasıl yapabilirim konular okunduğunda alt kısımda facebook twiter vb paylaş butonlarından bahsediyorum,birde sitenin sağ taraftaki bölümünde twiter veya facebook msj ları felan gözüküyor ve bu tarz güzel gözükebilecek eklentileri nereden bulup nasıl eklerim.
Şimdilik bu kadar .
Arkadaşlar biraz uzun oldu ama bilgim az bu konular hakkında yardımlarınız için şimdiden çok teşekküler.