Merhaba,
Yaklaşık 2 ay önce Backorder yöntemi ile PR2 bir domain aldım. Birgün can sıkıntısından WP kurup, Bir adet makale girdim. Web tarayıcımın seo eklentisinden baktıgımda, içerik anında index almıştı.
Ertesi gün 2 adet makale daha girdim onlarda en fazla 1 dakika sonra index aldı. Daha sonra bu makale başlıklarını arattıgımda ilk 500 sıralamasında oldugumu gördüm. Makale başlıkları dediğimde pekte fena sayılmaz başlıklar.
( Örnek : Makarna tarifleri )
Bu durum beni çok şaşırttı bir yandan da sevindirdi. Hemen sitede gerekli ayarları yaptım güzel bir tema aldım. Bildigimiz tüm wordpress seo ayarlarını yaptım. İçerikleri güncel olarak girmeye devam ediyorum.
Bu arada 2 adet tanıtım yazısı satın aldım ve daha önceden elimde olan paravan bloglarıma bu makaleleri girdim. Tanıtım yazılarındaki 3 adet linkim direk ana sayfa değil, kategorilere giden linkler. Yani alt sayfa çalışması yaptım.
Hergün düzenli olarak 5-10 arası içerik giriyorum. İçerikler %100 özgün değil ancak kelimeleri değiştiriyorum, bazılarını silip kendi cümlelerimi koyuyorum.
Çok hızlı bir tema seçtim. Kodlaması güzel, site tak diye açılıyor.!
Bu durum beni çok heveslendirmişken, sıralamaları kontrol edeyim dedim.
Bu zamana kadar sıralamaya girdiğim kelimelerde artık sıralamadan düşmüşüm. İlk 500 site sıralamasında yer almıyor!
Değerli arkadaşlarım şimdi sizlere soruyorum bunun nedeni ne olabilir?
Bundan sonra hangi adımları izlemeliyim?
Önerileriniz ve tavsiyeleriniz benim için çok kıymetlidir.
Konu altına yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım.