-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
afilliate
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Annelerin çocuklarıyla yapabileceği(bilgisayar başında değil) oyunlar aktiviteler eklerseniz güzel olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
afilliate
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
1-1,5 yaş grubu için mesela;
kağıttan geometrik şekiller kesilip(değişik renklere boyanabilir),boş bir sayfaya o şekiller çizilerek doğru şekli doğru yere koyması gibi.bir nevi ev yapımı puzzle :) kadronuzdaki Esra hanım eminim daha farklı fikirler sunabilir. okul öncesi bir çocuğun pc başında oyun oynaması bana yanlış geliyor o yüzden farklı birşey önermek istedim.
ibrern
www.sanalkres.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
düşündüğüm fikirmiş evet haklısınız ben işin bu yanlarını gerek tecrübe gerekse uzmanlık alanı olarak Esra abla başta olmak üzere diğer ekip arkadaşlarıma vermiştim. fakat ramazan dolayısı ile ekibim tatildeler ekip toplandığında önerileriniz üzerine çalışmalarımız olacaktır. önerileriniz için teşekkür ediyorum bizi takipte kalmanızı istiyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğitim siteleri yakından takip ederim fakat sizin sitenizin eğitim yönünü göremedim. Okul öncesi eğitimle ilgili biraz daha araştırma yapmanızı öneriyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenin başlangıcı bitmeden insana fikir veriyor sadece bu yüzden yazdım. Okul öncesi çocuklar için bir site yapacaksanız kız boyama oyunların veya dualarla başlayamazsınız. Böyle bir eğitim yöntemi, modeli yok. Okul öncesi çocuklara kazandırılması gereken temel eğitimler var bu konuda biraz araştırma yapın. Sitede birçok dua var. Bunların siz dini yönden bir şey kazandıracağına inanıyormusunuz. Peygamber efendimizin çocuk terbiyesiyle ilgili nasihatları var bunları paylaşın. Eğitim sitelerine önem verdiğim için bunları yazdım. Kötü bir başlangıç yapmışsınız umarım zamanla düzelirsiniz. Saygılarımla.