lostyazilim

Okul Öncesi Eğitim Sitesi

9 Mesajlar 1.628 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ibrern ibrern www.sanalkres.com Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 9 / 12
  • Ticaret 7, (%100)

Site Adı: SanalKreş
Adresi: Sanal Kreş
Açılış Tarihi: 27.05.2011
Pr: 2
Amacı: Dogru ve Emin Adimlarla Basarili Bir Yasam icin Temel Egitim Sitesi
Okul öncesi çocuklar için oyun, aktivite ve eğitim sitesi

öncelikle bu siteyi sizde çocuklarınıza kardeşlerinize yeğenlerinize tavsiye edin bitmiş tamamlanmış bir site değil gelişen bir site ve çok yararlı.
iyi forumlar şimdiden teşekkürler

wmaraci
reklam

seckinn seckinn baktım+gördüm Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 42 / K
  • Meslek afilliate
  • Mesajlar 102
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 2, (%100)
Annelerin çocuklarıyla yapabileceği(bilgisayar başında değil) oyunlar aktiviteler eklerseniz güzel olur.

• Üyelik 20.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 9 / 12
  • Ticaret 7, (%100)

seckin adlı üyeden alıntı

Annelerin çocuklarıyla yapabileceği(bilgisayar başında değil) oyunlar aktiviteler eklerseniz güzel olur.

örnek verebilir misiniz?

seckinn seckinn baktım+gördüm Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 42 / K
  • Meslek afilliate
  • Mesajlar 102
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 2, (%100)
1-1,5 yaş grubu için mesela;
kağıttan geometrik şekiller kesilip(değişik renklere boyanabilir),boş bir sayfaya o şekiller çizilerek doğru şekli doğru yere koyması gibi.bir nevi ev yapımı puzzle :) kadronuzdaki Esra hanım eminim daha farklı fikirler sunabilir. okul öncesi bir çocuğun pc başında oyun oynaması bana yanlış geliyor o yüzden farklı birşey önermek istedim.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 20.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 9 / 12
  • Ticaret 7, (%100)
düşündüğüm fikirmiş evet haklısınız ben işin bu yanlarını gerek tecrübe gerekse uzmanlık alanı olarak Esra abla başta olmak üzere diğer ekip arkadaşlarıma vermiştim. fakat ramazan dolayısı ile ekibim tatildeler ekip toplandığında önerileriniz üzerine çalışmalarımız olacaktır. önerileriniz için teşekkür ediyorum bizi takipte kalmanızı istiyorum :)

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Eğitim siteleri yakından takip ederim fakat sizin sitenizin eğitim yönünü göremedim. Okul öncesi eğitimle ilgili biraz daha araştırma yapmanızı öneriyorum.

• Üyelik 20.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 9 / 12
  • Ticaret 7, (%100)

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Eğitim siteleri yakından takip ederim fakat sizin sitenizin eğitim yönünü göremedim. Okul öncesi eğitimle ilgili biraz daha araştırma yapmanızı öneriyorum.

bitmiş tamamlanmış bir site değil gelişen
ayrıca okul öncesi eğitim sitesinde ne gibi bir eğitim arıyorsunuz maksimum 5-6 yaşlarına kadar olan çocuklar için eğitim sitesi bu dönemde çocuk paylaşmayı öğrenir görsel ve işitsel olarak onu eğitiriz. tabiki biraz eksiklikler var o da dediğim gibi daha bitmiş tamamlanmış bir site değil gelişecek.
saygılar

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Sitenin başlangıcı bitmeden insana fikir veriyor sadece bu yüzden yazdım. Okul öncesi çocuklar için bir site yapacaksanız kız boyama oyunların veya dualarla başlayamazsınız. Böyle bir eğitim yöntemi, modeli yok. Okul öncesi çocuklara kazandırılması gereken temel eğitimler var bu konuda biraz araştırma yapın. Sitede birçok dua var. Bunların siz dini yönden bir şey kazandıracağına inanıyormusunuz. Peygamber efendimizin çocuk terbiyesiyle ilgili nasihatları var bunları paylaşın. Eğitim sitelerine önem verdiğim için bunları yazdım. Kötü bir başlangıç yapmışsınız umarım zamanla düzelirsiniz. Saygılarımla.

• Üyelik 20.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 9 / 12
  • Ticaret 7, (%100)

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Sitenin başlangıcı bitmeden insana fikir veriyor sadece bu yüzden yazdım. Okul öncesi çocuklar için bir site yapacaksanız kız boyama oyunların veya dualarla başlayamazsınız. Böyle bir eğitim yöntemi, modeli yok. Okul öncesi çocuklara kazandırılması gereken temel eğitimler var bu konuda biraz araştırma yapın. Sitede birçok dua var. Bunların siz dini yönden bir şey kazandıracağına inanıyormusunuz. Peygamber efendimizin çocuk terbiyesiyle ilgili nasihatları var bunları paylaşın. Eğitim sitelerine önem verdiğim için bunları yazdım. Kötü bir başlangıç yapmışsınız umarım zamanla düzelirsiniz. Saygılarımla.

saygı duyuyorum fakat ben başlangıcımında ilerleyişiminde doğru olduğunu düşünüyorum yine de önerilerinize ve tavsiyelerinize teşekkür ediyorum. saygılarımla.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al