Neden bazı projeler başarı sağlarken bazıları zamanın tozlu yaprakları arasında yok olur gider buna iyi bir örnek site nedenini açıklayayım:

Siteye girdim, sitenin adı uzaktan eğitim, siteye ilk girdiğimde gözüme takılan ekranın tamamını kaplayan slider oldu site neredeyse yok tamamen slider'dan oluşuyor gibi görünüyor, neyse aşağı doğru iniyoruz, sağ tarafta sırf boşluk doldurmak için Hürriyet'den haber başlıkları,, Uzaktan eğitim , Haberler ? ne alaka ?

Videolar arasında Cem Yılmaz CM101 Fundamentals videosu ? ne alaka ? Bir kıza nasıl teklif edersiniz videosu ? ben buraya eğitim için gelmiştim ? KPPS, ALES, YGS ? Kız tavlama ne alaka ?

Bu kadar eleştiri yeter şimdi gelelim yapılması gerekene, bence siteden Haberler kısmını kaldırın alakasız videoları silin, Slider'ı makul boyutlara çekin, siz bir eğitim sitesi olacaksınız eğlence değil, bu kadar güzel bir domaini heba etmeyin!

Ek Olarak: Sonradan farkettim sitedeki görüntüler AOF ve diğer resmi kurumardan alınmış ki çok fena başınız ağrıyabilir benden söylemesi!