Forumda bazı arkadaşların sorduklarını gördüm. Bu yüzden anket açıyorum. Size göre sanal dünyada getirisi en iyi olan sektör hangisi ?

MrAuTHoR az ve öz açıklama yapmış.

MrAuTHoR adlı üyeden alıntı

Alışveriş: En az 100 Bin TL'nizin Olması, Sağlam Bir Reklam Yapılması ve Ürünlerin Piyasa Standartlarının Altında Olması Durumunda Kazandırır.
Kişisel Blog: Her gün en az 2-3 özgün yazı yazılması, kaliteli bir tasarım ve SEO neticesinde 1 yıl sonra kazandırabilir.
Film ve Dizi: Son derece güncel olması, her hafta çıkan yeni filmleri ve dizilerin eklenmesi durumunda 1 yıl sonra kazandırabilir.
Genel Forumlar: Hepsi kazandırır ama Genel Forumlar kazandırmaz. Belli bir konuya sahip forumlar kazandırabilir ama Genel Forumların günümüzde kazandırması mücizelere bağlıdır. Manyak gibi reklam yapılması ve çok iyi yönetilmesi gerekir.
Mp3 Dinleme: Kazandırmaya başladıktan kısa süre sonra kapanır.
Program Tanıtımları: Binlerce program eklenmesi,bu programların indirilmesi, kurulması ve bunun gibi daha sayılabilinecek unsurlar barındırıldığı zaman kazandırabilir.
Oyun Tanıtımları: Binlerce oyunun eklenmesi, bu oyunların kurulumu, hileleri, çıkabilecek sorunlara karşı çözümleri sunulması durumunda kazandırabilir.
Genel Blog: Kişisel blogta olduğu gibi her gün en az 2-3 özgün yazı eklenmesi, kaliteli tasarım ve SEO neticesinde 1 yıl sonra kazandırabilir.
Ders Anlatımları: Binlerce ders konusu eklenmesi durumunda kazandırabilir.

Bana göre kazandıran sağlam internet site türlerinin başında arkadaşlık siteleri gelir. Fakat bunun için kaliteli bir yazılıma, sürekli reklama, güvenirliğe ihtiyaç var. Bunlarda sağlam maliyet gerektirir.