AndroidMarket adlı üyeden alıntı

Kesinlikle katılıyorum.18 yaşından küçük olan kişiler için bu uygulamanın yapılması bence yanlış.Ben bu webmasterlık işlerine 17 yaşında başladım şu an 22 yaşındayım.17 yaşında 30 yaşında olup da adam yerine koyulanlardan çok daha iyi bir siteye ve kazanca sahiptim,üstelik milletin parasını alıp bin bir tane takla da hiç atmadım.Bu yüzden bu karar bence tamamen yanlıştır.Atalarımız ne demiş:
''Akıl yaşta değil baştadır!''

Yine de karara saygı duymak düşer bize sadece.


Elbette böyle durumlar olacaktır. Ancak bu konuda çoğunluğu dinleyeceğiz.

MucahitOZER adlı üyeden alıntı

Bunun Yanı Sıra Telefon Onayı olursa oda süper olur.


Bu da aklımda olan bir şey. Hatta üyelere SMS gönderme gibi bir sistemde düşünüyorum. Bu sayede ticaretlerinizde özel mesaj dışında SMS ile de haberleşebilecesiniz. Bu yaz kesin getireceğimiz bir sistem.

Emlakdanismani adlı üyeden alıntı

Mobil Onay tarzında bişi yapamıyormusunuz?


**************lık yapacak kişi çok kolay bir şekilde hat bulabilir. Ancak TC Kimlik bilgileri için aynı şey söz konusu değil. Bu sistem ile asıl amaçlanan çoklu üyeliğin ve **************lığın önüne geçilmesi. Buna ek olarak kişinin gerçek adını soyadını ve yaşını bilmekte çeşitli uygulamalar yapmamızı sağlayacak. Telefon no ile bunlar mümkün olmuyor. Tabi telefon no ekleme gibi bir sistemde yapacağız. Onun da bir çok artısı olacak.