OriqinaL adlı üyeden alıntı

bana kalırsa bu sistemde bir ticari durumda **************lıga engel değil. en basitinden bir kitapevinde fotokopi çekilen kimlik ile kaydolunabilir.

amac ticari konularda **************lık önlemi ise forumda bir ekip kurulup %1-2 komisyon ile güvenli ticaret saglanması yapılabilir. bu sayede hem forumda katkıda bulunulmus olunup hemde alıcı satıcı güvenliğini tamamen bir MARKA haline gelen WMARACI sağlamış olur.

benim fikrim bu yönde.


bu güzel bir tespit..
İşte güvenlik istiyorsak, Kimlik Fotokopinizi kitap evinde bırakmayacağız. Çünkü kanunen üzerimizde taşımamız zorunlu olan tek şey kimliktir ve o sadece bizim kontrolümüz dedir.

Kanun böyle der.
Eğer kimliğimizi de kaybedersek, ceza bedeli ödeyerek yenisini çıkartırız. Ve oradaki ibare açıktır. "Oluşabilecek güvenlik sorunları kişiye aittir" diye imzalatılır. Yani kimliğini kaybeden yada bırakan, bir suça karışmışsa o zaten hakimin inisiyatif'inde olan bir durumdur.

Yinede İnternet için en güvenli uygulamadır. Keşke her sitede girmek zorunda olsak da İnternet güvenilirliği dahada artsa. Diye düşünüyorum.