Burak Güngör adlı üyeden alıntı

Blogger ile en fazla kaç hit yakalayabilen olmuştur acaba ? Herhangi bir kapanma durumu yok mudur ?

Her şeyden öte geçmiş bu konudaki soruya cevap veriyor bence. Blogger daha önce sansür yedi, yani mimli. Bundan sonra yemeyeceğinin garantisini kim verebilir ?


Ben yazdığım şeyle yazdığınız şey arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz anlayamadım? Hit kaygısıyla ne alakası var? Blogger tercih edenlerin web site içeriği üç aşağı beş yukarı bellidir, sen online film izleme sitesi kurmak istiyorsan zaten blogger'a bulaşma. Benim demek istediğim şey, blogger'ın bana göre en artılı yönü güvenlik kısmıdır, çünkü hostunuz Google sunucularıdır, veritabanı yada güvenlik gibi bir kaygınız olmaz, kafanız rahat olur. Ayrıca telif haklarıyla ilgili google'a yapılan şikayetler arasında blogspot sayfaları olanlar, Google tarafından adsense banı yada aramalardan çıkarılmak yerine otomatik olarak taslaklar kısmına alınır, yani chillingeffects.com da sitenizin şikayet edildiğini gördüğünüzde tedirgin olmazsınız, google bu bildirimleri dikkate alıp sitenizi kontrol için geldiğinde, ilgili şikayet sayfasını taslaklar kısmına alır.

Ek Olarak: Kimse hiçbirşeyin garantisini veremez. Siteniz kapatılmışsa bir hatanız var demektir, dönüp hatanızı ararsınız, google gelip canı sıkılınca site kapatmaz yada banlamaz.