Wmaracı şuanda bu sistemi kullanmıyor lakin ortam gayet elit wm aracının yeterince güncel olmamasından yakınırken üyeleri tc kimlik numarası vermeye zorlamak bence saçmalık, anlıyacağınız 12 bin üyeli bir forum için bu çok ama çok erken madem elit bir ortam yaratmak istiyoruz dolandırılmaları kaldırmak başka şeyler düşünelim.
Tc numarasının zorunlu hale getirilmesi wmaracına katılacak olan üyelerinin önünü kapattığı gibi şuandaki üyelere de uygulanırsa bu büyük bir eksi olur wmaracını bırakma sebebidir benim için. Tc kimlik numaramı şuana kadar hiç bir internet sitesiyle paylaşmadım Allahıma şükür kimsenin hakkına da girmedim dolandırmadımda. Bu yüzden siz değerli wm aracı yetkililerinden forumun yeterince üye kazanıp daha fazla güncel kalması için üyeliğin bu şekilde kolay kalmasını diliyorum. Bunu webmastersitesinde de dile getirdim bu yanlış bir uygulama başka şeyler düşünülmeli örneğin havuz sistemi gibi alışveriş sitelerinin çoğu tc kimlik istemezken webmaster sitelerinin istemesi saçmalık.Kesinlikle iyi düşünün derim.
Sırf bu yüzden üye olmayacak kişilerin paylaştıkları
Tekrar göz atınca konuya yeni birşeyler gördüm. İnsanları tc kimlik onaylı tc kimlik onaylı değil şeklinde ayırmak ayrımcılık yapmanın yanlış olacağına inanıyorum böyle bir uygulamanın getirilmemesi dileğiyle.