Sakın yanlış anlamayın ancak ben siteye TC kimlik numaramı verme tarftarı değilim.Neticede her sistemde bir açık mevcuttur her ne kadar en aza indirgemek için çaba sarf edilsede.Ve bu site çoğu kişinin hazmedemediği bir site bunu göze alırsak eğer ki TC kimlik numaraları birinin eline geçer ise hiç iyi olmaz bence.
Bu kadar zamandır bu sitedeyim ancak rakip sitelerin isimlerini verebiliyormuyuz bilmiyorum eğer yasak ise kusuruma bakmayın düzenlerim.
Ben oxxi kurulmadan önce webmastersitesi'nde takılıyordum ve onlara şuanda oxxi'nin kullandığı yöntemi teklif olarak sunmuştum ancak sıcak bakılmamıştı.
Ortak bir havuz yapılarak paralar yatırılacak, alışveriş yapıldıktan sonra yetkillilere bildirilecek ve o havuzdan alıcıya para aktarılacak.Bence bu çözüm daha kesin neredeyse 0'a inecektir dolandırılmalar
Bu kadar zamandır bu sitedeyim ancak rakip sitelerin isimlerini verebiliyormuyuz bilmiyorum eğer yasak ise kusuruma bakmayın düzenlerim.
Ben oxxi kurulmadan önce webmastersitesi'nde takılıyordum ve onlara şuanda oxxi'nin kullandığı yöntemi teklif olarak sunmuştum ancak sıcak bakılmamıştı.
Ortak bir havuz yapılarak paralar yatırılacak, alışveriş yapıldıktan sonra yetkillilere bildirilecek ve o havuzdan alıcıya para aktarılacak.Bence bu çözüm daha kesin neredeyse 0'a inecektir dolandırılmalar
Havuz olayı başlıca problemler doğuracaktır.
Adım 1: Bir sistem üzerinde anlaştık, parayı havuza yolladınız.
Adım 2: Sistemi bitirdim, size yolladım. Parayı istiyorum.
Adım 3: Sistemi beğenmediniz. Paranın bana gelmesini onaylamıyorsunuz.
Bu durumda yönetici sizin ve benim peşimizden mi koşacak?