sosyalmedya adlı üyeden alıntı

PHP ile HTML ve CSS farklı diller.PHP öğrenmek için diğerleri bilmene gerek yok,farklı olduklarından zorluk çekmesin.Fakat PHP ile genelde web işleri yapacağını düşünürsek bu ikisini temel anlamda bilmen gerek(En azından başkasının HTML,CSS dökümünü kullanacaksan).

Oldukça açıklayıcı oldu benim için. Benim asıl amacım wp temalar üzerinde düzenlemeler yapmak. HTML ve CSS kısmında hazır kodları düzenleyebiliyorum yani az biraz bilgim var ama PHP konusunda fransız kalıyorum. Teşekkür ederim.

Cash adlı üyeden alıntı

Hocam bende aynı kitaptan aldım ben php orta seviye biliyorum, anlatımı ilk başlarda hiç bilmeyen birisi için biraz kötü ama anlarsınız. Aslında php'nin zorluğu yok ben sadece GET methodunda takıldım :D halada anlamış değilim :D sağolsun iş arkadaşım var oda bu forumda gereği kadar anlatıyor :) Bana kalırsanız alın kitabı.. kitabın konularına felan göz atmak isterseniz foto çekip atabilirim :)

Kitabı sipariş verdim zaten. Hazır yakalamışken bir soru da size sorayım :) Kitaptan çalışırken aynı anda pratik yaparak mı çalıştınız? Yani PC başında mı olmak gerekiyor?