Seo saçmalığı diye arattım aşağıdaki makale çıktı karşıma paylaşmak istem. Adam bu saçmalıkla ilk sıraya çıkmış :) Özellikle arama motorunun amacı kısmına dikkat edin çok komik :)


______________________

önceki yazılarımda belirttiğim üzere;

seo uzmanlığı diye bir şey yoktur! tamamen safsatadır! seo uzmanlığı adında salak bir meslek(!) dalı türemiştir. bu işle uğaraşan tüm “en iyi seocu benim” diyenler sahtekardır! sitenizi birinci yapalım,en üste çıkaralım diyen bu seo uzmanı(!) kişi ve/veya şirketlerin tamamı **************dır!

olmayan bir işin çalışanı olmaz!

arama motorunun amacı, arama motoru olmasıdır. arama motoru olma iddaasıyla ortaya çıkmış bir arama motoru, optimize olmuş olmamış tüm sayfaları indekslemek durumundadır. oturup her web sayfası sahibinin “aman google beni çabuk bulsun” diye optimizasyon yapması saçmalıktır. eğer google; “en iyi arama motoruyum ben” diyorsa, optimize olmuş/olmamış sayfaları zaten bulmak ve indekslemek zorundadır!

se optimization diye bir saçmalık olamaz. iyi site zaten iyidir ve en üsttedir. google’ın lütfedip gelip onu yukarı çıkarmasına ihtiyacı yoktur.

iyi site iyidir, önemli olan tasarım ve içeriktir, tekil ziyaretçidir, küresel dağılım çeşitliliğidir. gerisi hikayedir.

iyi site, se optimization olmadan da en üstte yer alabilir. ne sitemap.xml’e, ne pagerank’a, ne keywords’e, ne link exchange’e, ne zarta ne zurta gereksinim olmadan en üstte yer alabilir.

seo terimi kendi içinde saçmalıktır. tek arama motoru kullanan gezegende, terim; “seo” değil “go*” olmalıdır. (*google optimization)

kodların legal spam yapacak şekilde düzenlenmesine, google’ın suyuna gidilmesine, onun emirlerine uyulmasına seo denir.

bütün net google ekseninde dönemez, dönmemesi gerekir, aksi takdirde tekel ve hegemonya oluşur!

göremediğiniz şey bu. tam da google’ın istediği!
http://seosacmaligi.wordpress.com/