Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Kişisel görüşüm:
Öncelikle yaptığınız işi sevin. Donanım sitesi mi açacaksınız? Adsense'den para gelir diye açmayın. Donanımlarla, ekran kartlarıyla, anakartlarla uğraşmayı, takip etmeyi gerçekten seviyorsanız bir donanım sitesi açın.
İnsanlara faydalı olmaya çalışın. Yaptığınız işten zevk alın. Bu ikisi başarıyı getirir. Başarı da kazancı.
Ancak insanlar kısa yoldan para kazanma peşindeler. Seo'da artık bir arama motoru optimazsyonundan çıktı, arama motorlarını nasıl kandırırım olayına dönüştü.
Diğer sitelerden para verip backlink almanın bir anlamı yok. Sen çok kaliteli donanım incelemesi yaz, diğer site seni önerir zaten. Bu da backlink demektir.
Tabi seo sadece backlink demek değildir. Sadece bir örnek üzerinden anlatmaya çalıştım.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bütün net google ekseninde dönemez, dönmemesi gerekir, aksi takdirde tekel ve hegemonya oluşur!
Bencede haklı bu konuda...
Ancak bazı kişiler seoyu sadece backlink olarak görüyor.Seo Sitenin arama motorlarına uygunluğunu sağlıyor.Yani sadece backlink almak ile iş bitmiyor... Site içi kodlamayı düzeltmek lazım ve google in istediği şekli vermek lazım.İşte o zaman tam seo yapmış olursunuz
http://www.emrekarakaya.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilişim / İnternet
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Ozgun içerik önemli deniliyor ama neden benim yazdigim emek verdigim 1200 kelimelik bir makaleyi adamin birisi forumda veya sitesinde kaynaksiz yayinladiginda benim sitemden once cikiyor? Ben bir deneme yapicam tamami spam bir site acip bakalim siralamaya girecekmi. Belki bizde bir hata vardir herkes kooya içerik le asil siteleri geciyorsa boyle seo nun icine ederim