keremsamet adlı üyeden alıntı

Rahatsız etme boyutu nedir? Örnek olarak reklamların bulundugu bir web sitenizi pm atarsanız :D fikir sahibi olmuş oluruz. Bu haliyle siteyi incelediğimde, çok sakat konular sanki :rolleyes:


hiç bir sakat durumu yok kesinlikle , mobile reklam sitenize yerleştirdiginizde cinsel içerikten uzak tutarak ziyaretcilerinizi para kazanıyorsunuz hepsi bu.

bunun yanında film vide blog siteleri gibi genel amaçlı kullanılan sitelerinizde de isterseniz reklam oluşturma kısmında deneme yanılma yolu ile plugrashden reklamlarınızı ayarlayabilirsiniz.

bugün organik ve hitleri iyi olan sitelerime yerleştirdim içlerinden 1 tanesine mobile reklamın yanısıra banner ekledim kazançlar iyi lakin ziyaretcilerin tepkilerini bakıp görecegiz.

ve deneme amaçlı zaten bir siteme yerleştirmiştim ödeme+güven konusunda sıkıntı olmadıgından TRdeki arkadaşlarımızda kazansın diye konuyu açtım.

tüm bunların yanında üye olduktan sonra destek ekibine sormak istediklerinizi sorabilirsiniz , çok ilgililer.


bol kazançlar.

Ek Olarak: 2. Ödeme Bugün Geldi



Ek Olarak: paypaldan bankaya havale işlemi 4 gün içerisinde gerçekleşti...

Ek Olarak: Reklam verenler için minimum tutarda ödeme ile Türkiyede gittikce popülerleşen ve günlük gösterim oranları 10 milyonları aşan gösterimlerle reklamlarınızı yayınlatabilirsiniz....


yayıncılar için ise maximum oranda kazançlar vermeye devam ediyor... plugrush hakkında sorularınızı konu içi yada pm ile sorabilirsiniz...