Hem klişe bir örneğim vardı ve bu sözüm sizin siteniz için tam uyuyor :D
''sitenize backlink alacaksanız hazır paketlerden almanızı önermem. diyelim ki film siteniz var, 500 wiki - 100 dizin - 300 imleme vs hazır paketlerden almak bir işinize yaramaz. film siteniz var ve wiki backlink alıyorsunuz? google bunu yemez. film siteniz varsa en başta video backlink almalısınız, gerisi fasa fisodur.''
paket almak yerine, başka bir film sitesinden backlink almanızı + film fragmanlarını youtube'a yükleyip video backlink almanızı tavsiye ederim.
''sitenize backlink alacaksanız hazır paketlerden almanızı önermem. diyelim ki film siteniz var, 500 wiki - 100 dizin - 300 imleme vs hazır paketlerden almak bir işinize yaramaz. film siteniz var ve wiki backlink alıyorsunuz? google bunu yemez. film siteniz varsa en başta video backlink almalısınız, gerisi fasa fisodur.''
paket almak yerine, başka bir film sitesinden backlink almanızı + film fragmanlarını youtube'a yükleyip video backlink almanızı tavsiye ederim.
Hocam YouTube ve Vimeo kanalım var sürekli fragmanları oraya yükleyip sitemde kullanıyorum ayrıca link de almış oluyorum. Dediğiniz çok iyi bir şey ki zaten 20 TL'lik paketler aldım 2 farklı yerde bir tık görmedim. Bir de şöyle bir şey düşünüyorum bir backlink 3 aylık en az 30 TL. Ben farklı farklı hostlardan domainler alsam bu domainler film sitesi için olacak bunlara içerik girsem ve backlink alsam nasıl olur?