Bu kadar kişiye muhalefet olmak istemem de, ama yazmadan da duramayacağım bu yorumları okuduktan sonra, kendi hikayemi anlatayım size:
Bir gün sitemin Facebook sayfasında bir mesaj gördüm, sitemin kurumsal mail adresini istiyordu benden. Face'den yardımcı olmak istedim, kabul etmediler. Bir mail açtım, sonrasında aktardım kendilerine. Bana Bumerang teklifi yaptılar. Hemen geldim burdan ve daha farklı sitelerden tüm bunun gibi olan yorumları okudum, aklım karıştı, onaylamak istemedim tekşifi, ama arkadaş dedi ki: memnun kalmazsanız geri çıkarsınız. Ben de öyle olunca kabul ettim.
Direk platin üye olarak girdim, hesabıma 25 TL bonus yüklendi. Sonrasında cep telefonumu tanımladım, 5 TL de öyle bonus geldi. Hemen aynı gün 32 TL'lik bir teklif aldım. Onun sonrasında da aldığım 6-7 teklifin hepsi 32 TL oldu. Gösterim sayısı artarsa, yani benim o reklam için yaptığım gösterim, teklifin fiyatı artıyor. Bunun için de olabildiğince paylaşmak, ve o paylaşımlardan tık almak gerekiyor.
Şu anda 3. ödememi bekliyorum. Hı eksisi varsa nedir? ödemelerden yapılan kesinti çok. 64 TL ödemeniz varsa onu 50 TL olarak alıyorsunuz. Bunun dışında ben gayet memnunum. Gelen reklamlar zaten kaliteli markalardan olduğu için sık gelmiyor sanırım.
Bu kadar memnunsun da tüm sitelerinde Bumerang var mı derseniz, hayır, başka bir site ile başvuruda bulunmadım, platin olmadığım sürece anlamı olduğunu düşünmüyorum. Sadece başlangıçta benim gibi olumsuz düşünen arkadaşlar için anlattım bunları, sitenize güvenmelisiniz herşeyin öncesinde, sonrasında da platin olmalısınız mutlaka, gerisi geliyor.