-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Bugün internet bankacılığına giremiyordum zere bir şey olduğu belli oluyordu...
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bunların hepsi lamer'den başka bir şey değiller,ddostan başka bir halttan anladıkları yok.
Anonymous , Redhack , Ayyıldız hepsi aynı terane.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
5 -6 saattir nasıl bir bakımmış arkadaş, bir de tüm sistem :) adamlar devirmiş işte. daha ne lamerından bahsediyorsunuz ? kabullenmek zor olacak sizler için ama gerçek ortada...
Elbet birgün...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** P**
-
-
-
Ticaret
186, (%100)
Ayyıldızın mevcut Bot sayısı kadar iş bankasının anlık ziyaretçisi var. İhtimal vermiyorum böyle bir saldırıya, öğlen saatlerinden itibaren bankamatik, pos cihazları ve internet sitesi kapalı durumda.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
C** P**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
bugün ticari kredimiz vardı, ödenip ödenmediğini bile göremedik. olay sadece site saldırısı değil bence, hiçbir sistemleri çalışmadı bugün,
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiç Gözüktüğü gibi değil iş bankasına iş yapan biri olarak sunu söylim çalışma mantığını
Daha Bankanın Sistemine girmeden visa & master sunucularına giriş yaparsınız arkasından merkez bankası sunucularına bağlanırsınız arkasından takas bankın sistemine bu işlemleri 1 internet bankacılıgı sayfasına girmek için yaparsınız arkasından iş bankasının güvenlik duvarları sizi karsılar eft merkezi sistemine girersiniz bunların mu takip
Türkiye'de Veri Merkezi Ve fiber alt yapısı tamamen bagımsız 2 bankadan biridir işbankası anlık müşteri karsılama potansiyeli 30 milyondur ve iş bankasının sistemi o kadar güvenliki türkiye sigortacılık ve Reasürans sistemleri iş bankasına bağlıdır iş bankasının sistemi çökerse inanın bana türkiyede garanti bankası hariç hiç bir banka fatura bile tahsil edemez :D
çünkü bütün işlemler bu bankadan geçer türkiyede islamı bankaların hiç birini yurt dişinda tanımadıkları için islamı bankaların tüm eft leri iş bankası üzerinden geçer
ve sistemin çökme nedenine gelince salak bir bilgi işlem personelinin sadece birilerine yalakalık yapmak istediği için erişimini durdurmak için bulut sisteminin içine bir virüs yerleştirmiştir o personel direk işten atılarak hakkında yasal işlem başlatılmıştır
ben bütün gün oradaydım :)
5 kişi bu mesajı beğendi.