Hostta barındırdığım dosyaların kaynağını nasıl koruyabiir veya gizleyebilirim ? Sitem wordpress.

www.siteismi.com/arsiv/faydali-bilgi.html isimli sayfada paylaşacağım bilgidosyasi.zip dosyasının indirme linki www.siteismi.com/wp-content/uploads/2013/03/bilgidosyasi.zip diyelim.

Malumunuz üzere bu indirme linkini kopyalayıp herhangi bir tarayıcının adres satırına yapıştırdığınız zaman direk olarak dosya bilgsayara indiriliyor bunun önüne nasıl geçebiliriz ? Dosyayı yalnızca sitemden indirme linkine tıkladıkları zaman indirebilsinler istiyorum.

Ek Olarak: Arkadaşlar konu günceldir bilgisi olan arkadaşlardan bilgi beklemekteyim. Konuyla ilgili bir örnek vermek istiyorum .
Az önce bir paylaşım sitesine üye oldum ve üye olduktan sonra ücretsiz olarak bir dosyayı indirdim . Şimdi normalde üye olmayanlar bu indirme dosyasının adresini göremiyor doğal olarak ve bende ücretsiz üye olup dosyayı indirdim, ardından google crome dan dosya indirme geçmişine bakarak dosyanın adresine ulaştım adres şöyle diyelim :

http://dl02.siteismi.com/download/137113952013061316/43523_dosyaismi.zip

linkteki orjinal adres ile .zip olarak biten dosya ismini ben değiştirdim buraya yazarken ancak şimdi ben bu orijinal linki kendi sitemde paylaşsam ve birisi de bu linke tıklasa anında dosyayı indirebilecek. Yani benim üye olduğum siteyi burda devreden çıkartmış oluyorum. Üye olduğum sitedeki dosya silinmediği veya dosya yolu değişmediği sürece de ben bu dosyayı kendi sitemde paylaşırım ve kimsede bu dosyanın barındırıldığı siteye gidip üye olmak zorunda kalmadan dosyayı benim sitemdeki linke tıkayarak anında indirebilir.

Ben sitemde bu şekilde dosyalara erişilmesini yani kendi hostumda barındıracağım dosyaları insanların bu şekilde çalmamasını nasıl engelleyebilirim? Dosyalarımı bir şekilde korumak veya gizlemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim 10 günden fazla oldu her gün yerli ve yabancı kaynaklarda bu konuyu araştırmaktayım ancak elle tutulur bir güvenlik yöntemi bulamıyorum maalesef.