MertBalci adlı üyeden alıntı

PSD çizildi diyelim. Fakat HTML/CSS'e nasıl dökücez bazıları diyor programla otomatik yapılıyor bende bunu anlayamıyorum :(

Birde elimde özel bir script var teması çok hoşuma gidiyor wordpresse uyarlamak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Birisi özelden yardımcı olabilir mi?

Herhangi bir temayı wordpress'e entegre etme işlemi temaya göre değişmektedir.İlk olarak PSD formatında çizilen tasarım html-css platformuna aktarılır daha sonra yeni doğan bebeğe kıyafet giydirir gibi döngüler gerekli fonksiyonlar yazılarak html-css temaya wordpress ile hayat verilir.

Sağdan soldan yapılmış temalardan kodları kopyala yapıştır yaparak tema entegre etmek kolaydır ki şu anda piyasada bunu yapan kişi sayısı oldukça fazla.Herşeyi baştan alıp ben kendi fonksiyonlarımı yazacağım ve tam teşekkürlü bir tema oluşturacağım diyorsanız biraz uğraşmanız gerek.

İnsanlar tabiki doğarken wordpress öğrenmiyor fakat bunu öğrenip geliştirmek için zaman harcıyorlar, eğer benim harcayacak zamanım var diyorsanız zamanında çektiğim eğitim videolarını inceleyin.

Wordpress TV : http://www.wphocam.com/kategori/wordpress-tv