Tikkafalı adlı üyeden alıntı

şaka yapıyor olmalısın o hızı gerçekten alabildinmi ya süperonline ************un alt yapısını kullanıyor sözlesme yi yaparken ************ süperonline a ***** den daha fazla hızmı verekcekti senin kendi alt yapın olsa benim sömürme me izin verirmisin ?

ayrıca Bakınız Karşılaştırmaya

Ek Olarak:

internetin kalbi *****'tir :)

Verdiğiniz linkte sp'nin ***** altyapısı kullandığı söyleniyor maalesef gerçek değildir sp'nin fiber internette kendi altyapısı vardır.

Her iki şirket içinde fiber interneti için "Zaten sizin kullanabileceğinizden fazlası olacak" diyor maalesef bu da doğru değil ***** XX mbps'ye kadar derken sp direk XX mbps hız'dır diye garanti veriyor. Teknik arızalar dışında (ki 4 senedir olan arıza veya bakımlar bir elin parmaklarını geçmez) hız düşüşü veya kopma yaşamazsınız yaşamadım da.

Paket fiyatları için dedikleride maalesef gerçek değil.
SP => 25 Mbps Limitsiz 59 TL
TTnet => 20 Mbps'ye kadar Limitsiz 69 TL dikkat ederseniz hem 10 lira daha ucuz hem 5 mbps daha fazla! Ayrıca kotalarda da 25 gb gibi bir fark var sp 100 gb adil k.kotası ***** 75 gb :)

Teknik Destek hakkında yazdıklarını anlayabilmiş değilim büyük ihtimal kendi başına geldi bilemiyorum fakat hiç birimiz heralde her gün müşteri hizmetlerini aramıyoruz tamam bu bir suç fakat *****'in başına gelse herkes normal karşılardı:D