shateiel adlı üyeden alıntı

Verdiğiniz linkte sp'nin ***** altyapısı kullandığı söyleniyor maalesef gerçek değildir sp'nin fiber internette kendi altyapısı vardır.

Her iki şirket içinde fiber interneti için "Zaten sizin kullanabileceğinizden fazlası olacak" diyor maalesef bu da doğru değil ***** XX mbps'ye kadar derken sp direk XX mbps hız'dır diye garanti veriyor. Teknik arızalar dışında (ki 4 senedir olan arıza veya bakımlar bir elin parmaklarını geçmez) hız düşüşü veya kopma yaşamazsınız yaşamadım da.

Paket fiyatları için dedikleride maalesef gerçek değil.
SP => 25 Mbps Limitsiz 59 TL
TTnet => 20 Mbps'ye kadar Limitsiz 69 TL dikkat ederseniz hem 10 lira daha ucuz hem 5 mbps daha fazla! Ayrıca kotalarda da 25 gb gibi bir fark var sp 100 gb adil k.kotası ***** 75 gb :)

Teknik Destek hakkında yazdıklarını anlayabilmiş değilim büyük ihtimal kendi başına geldi bilemiyorum fakat hiç birimiz heralde her gün müşteri hizmetlerini aramıyoruz tamam bu bir suç fakat *****'in başına gelse herkes normal karşılardı:D


verdiğim link dediğiniz gibi pek doğruları yansıtmıyor




sadece 20 mb yerine 25
75gb yerine 100gb

fiyat 69 t

ve ***** in verdiği hizmetlere bakacak olursanız
netdisk
wifi
Antivirüs
aile koruma şifresi
ve tt müzik

süperonline da yok sanırım :)

Ek Olarak: katılıyorum


brkdmn adlı üyeden alıntı

***** ile hız sorunu yaşıyorsanız süperonline ile fiber internet almadığınız takdirde *****ten daha hızlı olmaz. adsl konusunda zaten bütün firmalar *****'in altyapısını kullanıyor. bir hafta önce abimin evini, internet hızı yavaş diye *****'ten süperonline'a geçirdik fakat değişen birşey olmadı. çünkü altyapı aynı herşey aynı sadece isim farklıydı haliyle de değişen çok birşey olmadı. benim tavsiyem bulunduğunuz yer fiber interneti destekliyorsa fiber alın desteklemiyorsa boşuna firma değişikliği yapmayın.


Ek Olarak:

shateiel adlı üyeden alıntı

Sonradan ekleme gibi olacak ama superonline paketim 50 mbps adil kullanım kotasız ve sınırsız 69 TL. Adil kullanım kotası çıkmadan önce superonline daha doğrusu quicknet'in ilk abonelerinden olduğumuz için aynı sözleşmeyle bu güne kadar geldik. Biraz önceki hız ölçümüm :)



Söylediğinden de fazla veriyor bunu özellikle morrent indirirken farkediyorum 5.6-6.0 mbps arasında oluyor eğer sağlam seeder varsa :)

Kısaca verdiği hızı alıyor muyum?
Evet hemde neredeyse 10 mbps fazlasını :)


bölgedeki ******* altyapısı sağlamdır :)