imamet adlı üyeden alıntı

Hocam keşke belirtseydiniz neremizle izleyeceğimizi de oramızla izleseydik. Öyle bir ahkam kesiyorsun ki sanki balonu sen icat ettin ve dediğin bilgilerin hepsini uyguladın.

Yazımı tam okumamışsın her halde acaba nerenle okudun desem uygun olur mu şimdi. Ben googlenin hırsından ve yeni işlere atılımından ve bu atılımların bir sebebine dikkat çekmek istedim. Adam san ki bir tane mi balon atıcak asıl sen izlememişsin videoyu. Adamın attığı on balona karşılık sende on tane uydu atarsın olur biter. Bence sende uyduların iş gölürlüğünü küçümsüyorsun. Senin beğen mediğin uydular aracılığı ile dünya dönüyor ve insanlar iletişim kuruyor.

Malesef uydularin modern uydularin kapasitesi 15gbps civarinda 10uydu tum dunyaya yine is gormez belki 100,000
Bunu imkansiz kilan diger bir sorunise yuksek ping uydudan alicaginiz internetteki en dusuk ping 447.12ms'dir bu bazi eski uydulards 800ms'e kadar yukselir internette gezinmek icin sorun olmasada online vb. oyunlar oynamak icin cok kotu. Iste bu nedenle bugun dunya birbirine uydular araciligiyla degil kablolarile bagli.
Eger dersen internet uyduyla aktariliyor zaten buyur http://www.radikal.com.tr/teknoloji/denizalti_kablolari_yine_felaket_yasatti-913836