lostyazilim
tr.link

Blog sayfası nasıl oluşturulur?

19 Mesajlar 3.453 Okunma
lstbozum
tr.link

projeyardim projeyardim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Mimar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 3 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

demonline adlı üyeden alıntı

http://n1306.hizliresim.com/1b/l/p9k05.jpg bak burda blog template falan yazıyor. onun gibi seçenek bulman gerekiyor hocam.

bende diyorum yaaa. projeyardımda kesin vardır dedim. güzel tema çünkü. istersen uğraşma kodlarla. bir dünya tema var seçeneklerle dolu. koddan anlarsan kendin yapabilirsin zor değil. ama blog templatesi olmayan temadan fazla bişeyde beklenmez bence. kolay gelsin.

Başka bir site kurulumu yapıyoruz 15 gündür de baya bi uğraşıldı o sitenin teması üzerinde yani temadan vazgeçilme gibi bir durum söz konusu değil maalesef . Blog sayfası da eklemek istiyoruz ama tema desteklemiyor maalesef nasıl çözüm getirebilirz . ? Acaba blog isimli bir kateori oluştursak da blog yazılarını o kategoride mi paylaşsak ?

www.projeyardim.com
wmaraci
reklam

demonline demonline WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 15 / 8
  • Ticaret 1, (%100)
blog adında yazı kategorisi oluşturun. menüye kategorinizi eklersiniz olur. ayrıca

Çağırılacak kod

http://wmaraci.com/forum/wordpress/wordpress-temel-tema-kodlari-25376.html sayfasını incelerseniz kolay bir beyin fırtınası ile sorununuzu çözebilirsiniz.

Bükemediğin Eli Öpeceksin...

• Üyelik 07.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Mimar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 3 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

blog adında yazı kategorisi oluşturun. menüye kategorinizi eklersiniz olur. ayrıca

Çağırılacak kod

http://wmaraci.com/forum/wordpress/wordpress-temel-tema-kodlari-25376.html sayfasını incelerseniz kolay bir beyin fırtınası ile sorununuzu çözebilirsiniz.

Ozaman kodlarla hiç uğraşmadan blog isminde bir kategori oluşturalım daha kolay olur hemde seo açısında bu şekilde kategori olarak blog yapmak daha iyi olur daha güzel indekslenir blog makaleleri diye düşünüyorum.

www.projeyardim.com

• Üyelik 22.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 15 / 8
  • Ticaret 1, (%100)
dene ve gör. seo yu düşünme. içeriklerin özgün ise, istediğin yere gelirsin hocam bence.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 07.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Mimar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 3 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

dene ve gör. seo yu düşünme. içeriklerin özgün ise, istediğin yere gelirsin hocam bence.

Seo yu düşünmeden olurmu :) İçerik özgünlüğü tabiki en önemli etken ama ince detaylarıda düşünmeden olmaz. Sizin fikriniz nedir blog yazılarını kategori oluşturarak yayınlamak konusunda ? Sizce böyle mi yapmak daha iyi yoksa sayfa oluşturup bir blog mu hazırlamak daha iyi .

www.projeyardim.com

• Üyelik 22.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 41
  • Beğeniler 15 / 8
  • Ticaret 1, (%100)
eğer çok uğraştığınız bir tema ise, onu blog template özelliği ile kullanın derim. seo nun kullanım alanı çok geniş biliyorsunuz. bazı sitelere seo yapmak bile lazım değil. markalaşmak önemli olan. herkesin seçimi farklıdır. ben site yapmaya konu ile ilgili siteleri inceleyerek ve konuya en uygun temaları deneyip test etikten sonra başlarım. sitenin temasını değiştirmek seo açısından zararlıdır. eğer daha başlardaysanız, ileriye dönük bir tema kullanın derim. seo için başlangıç önemli (site içi seo). karar sizin. zararın neresinden dönerseniz k(a)rdasınız.

• Üyelik 07.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Mimar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 3 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

eğer çok uğraştığınız bir tema ise, onu blog template özelliği ile kullanın derim. seo nun kullanım alanı çok geniş biliyorsunuz. bazı sitelere seo yapmak bile lazım değil. markalaşmak önemli olan. herkesin seçimi farklıdır. ben site yapmaya konu ile ilgili siteleri inceleyerek ve konuya en uygun temaları deneyip test etikten sonra başlarım. sitenin temasını değiştirmek seo açısından zararlıdır. eğer daha başlardaysanız, ileriye dönük bir tema kullanın derim. seo için başlangıç önemli (site içi seo). karar sizin. zararın neresinden dönerseniz k(a)rdasınız.

Anladım teşekkürler vakit ayırıp bilgileriniz paylaştığınız için.

www.projeyardim.com

muratakgun muratakgun muratakgunn.blogspot.com Kullanıcı
  • Üyelik 03.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 12 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam subdomain açın blog.siteismi.com diye.Daha sonra oraya da wordpress kurun ve istediğiniz blog temasını kurun.Bloga isterseniz blog.siteismi.com isterseniz siteismi.com/blog diye girebilirsiniz.

• Üyelik 07.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Mimar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 3 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

muratakgun adlı üyeden alıntı

Hocam subdomain açın blog.siteismi.com diye.Daha sonra oraya da wordpress kurun ve istediğiniz blog temasını kurun.Bloga isterseniz blog.siteismi.com isterseniz siteismi.com/blog diye girebilirsiniz.

Evet o şekilde olabiliyor ama öyle bir çözüm düşünmüyorum . Yinede bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler

www.projeyardim.com
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al