lostyazilim
tr.link

Sizce Kişisel Bloglar Çöp Müdür?

36 Mesajlar 5.998 Okunma
lstbozum
tr.link

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
illa ki kişisel muhabbetler dönmesede olur
aldığın bir elektronik ürünün incelemesini yapabilirsin, kendi gözünle gördüğün herşeyi inceleyebilirsin

wmaraci
reklam

GizemliLORD GizemliLORD Tof AŞ-K Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1336
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)
Neye göre çöp kime göre çöp bu kavram son zamanlarda yaygınlaştı gereksizce. Kişisel blog çöp olmaz benim gözümde her köşesinde reklam+pop up reklam olmadığı sürece :)
HaleNur

kişi bu mesajı beğendi.

Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/

Furkan KAYA Furkan KAYA WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 219
  • Beğeniler 23 / 53
  • Ticaret 1, (%100)
Kişisel blog göreceli bir kavram bana göre kişisel blogda kişi ilgilendiği konular hakkında eğitimler,bilgiler verir.Başkasına göre ise asla böyle şeyler yapmaz bunları yaparsa amacı sadece para kazanmaktır.Yapması gereken sadece olaylarla ilgili duygu ve düşüncesini paylaşmaktır.
Bundan dolayı nasıl istiyorsanız öyle yazın,kararı siz verin.Ama tabi kimse gelip sizin özel anılarınızı Google'dan aramaz :)
HaleNur

kişi bu mesajı beğendi.

Umitoloji Umitoloji Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 50 / 56
  • Ticaret 2, (%100)
Sanırım çevrenizdeki diğer bloglara yada gelen bir iki yoruma bakıp ikilemde kaldınız, size tek tavsiyem şudur bir bloga takipçi kazandıran ne yazdığınız konu nede tasarımdır, bunlarda bir etkendir fakat en önemlisi sıcak kanlılıkla kendinizi en iyi şekilde ifade edebildiğiniz özgün bir yazım tarzdır. Diğer şeyler artı ve eksilerdir, kişisel yazılarınıza devam edin yanı sıra hit alabilecek ve sizinde yazarken eğlenebileceğiniz şeylerde yazmaya çalışın.
HaleNur

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

gokenim gokenim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 1896
  • Beğeniler 766 / 351
  • Ticaret 4, (%100)
Çöp değildir canım öyle şey olur mu? ilgilenmiyorsan çöptür bi emek varsa çöp denmez..
HaleNur

kişi bu mesajı beğendi.

Selamunaleyküm.

HaleNur HaleNur Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / K
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 17 / 17
  • Ticaret 3, (%100)

depresan adlı üyeden alıntı

illa ki kişisel muhabbetler dönmesede olur
aldığın bir elektronik ürünün incelemesini yapabilirsin, kendi gözünle gördüğün herşeyi inceleyebilirsin

Zaten blogumda tema arşivi gibi konuda mevcut,incelemelerde yapmayı düşünüyorum.

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Ülkemizde blog anlayışı ne yazık ki çok değişti. İş ticarete dökülünce blogların eski havası kalmadı. Ben gezi bloglarını çok severim. İnsanlar gezip gördüğü yerleri o kadar sıcak ve samimi bir dille anlatıyor ki okudukça okuyası geliyor insanın.

Blog yazmak insana çok şey kazandırıyor. Yazabilmek için çok okumak gerekiyor. Sitenizde bir kaç yazıya baktım bence biraz daha okumaya ağırlık verin

Tema gerçekten yazıların okunup okunamasında çok etkili oluyor. Temayı değiştirirseniz iyi olur.

• Üyelik 22.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / K
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 17 / 17
  • Ticaret 3, (%100)

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Ülkemizde blog anlayışı ne yazık ki çok değişti. İş ticarete dökülünce blogların eski havası kalmadı. Ben gezi bloglarını çok severim. İnsanlar gezip gördüğü yerleri o kadar sıcak ve samimi bir dille anlatıyor ki okudukça okuyası geliyor insanın.

Blog yazmak insana çok şey kazandırıyor. Yazabilmek için çok okumak gerekiyor. Sitenizde bir kaç yazıya baktım bence biraz daha okumaya ağırlık verin

Tema gerçekten yazıların okunup okunamasında çok etkili oluyor. Temayı değiştirirseniz iyi olur.

Haklısınız sürekli bir şeyler okumaya özen gösteriyorum,o tema ilk temam olduğu için evet kötü en geç bir haftaya kadar temayı değiştireeğim.

engin86 engin86 Gazeteci Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 14 / 22
  • Ticaret 3, (%100)
Blog yazarlığı, büyük bir hevesle başlanan ve arkası gelmeyen bir uğraş. Blogların para kazanmada kolay bir yol olarak tanıtılması, birçok kişiyi blog açmaya yöneltti. Durum böyle olunca da çoğu kişi kişisel görüşlerinin yer aldığı blogları zamanla bir portal haline çevirdi. Bu süreçte emek harcanmadan, özgün içerik üretilmeden yola çıkılması, blogların başarılı olmasını engelledi. Tüm bu yaşananlar, zamanla çöp blog kavramını doğurdu. Bence kişisel blogların kendilerine has bir yapısı olmalı. Para kazanmak vb. kaygıları olmamalı. Tamamen özgün içerikler üretmeye odaklanılmalı.

Arzu edenler, bu konu ile ilgili Medya İstasyonu (www.medyaistasyonu.blogspot.com) adlı blogumda yazdığım yazıları okuyabilir.
kulturelbellek

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 22.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / K
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 17 / 17
  • Ticaret 3, (%100)

engin86 adlı üyeden alıntı

Blog yazarlığı, büyük bir hevesle başlanan ve arkası gelmeyen bir uğraş. Blogların para kazanmada kolay bir yol olarak tanıtılması, birçok kişiyi blog açmaya yöneltti. Durum böyle olunca da çoğu kişi kişisel görüşlerinin yer aldığı blogları zamanla bir portal haline çevirdi. Bu süreçte emek harcanmadan, özgün içerik üretilmeden yola çıkılması, blogların başarılı olmasını engelledi. Tüm bu yaşananlar, zamanla çöp blog kavramını doğurdu. Bence kişisel blogların kendilerine has bir yapısı olmalı. Para kazanmak vb. kaygıları olmamalı. Tamamen özgün içerikler üretmeye odaklanılmalı.

Arzu edenler, bu konu ile ilgili Medya İstasyonu (www.medyaistasyonu.blogspot.com) adlı blogumda yazdığım yazıları okuyabilir.

Para kazanmak gibi bir amacım asla yok,bu arada siteniz çok yararlıymış

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al