-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
illa ki kişisel muhabbetler dönmesede olur
aldığın bir elektronik ürünün incelemesini yapabilirsin, kendi gözünle gördüğün herşeyi inceleyebilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Neye göre çöp kime göre çöp bu kavram son zamanlarda yaygınlaştı gereksizce. Kişisel blog çöp olmaz benim gözümde her köşesinde reklam+pop up reklam olmadığı sürece :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kişisel blog göreceli bir kavram bana göre kişisel blogda kişi ilgilendiği konular hakkında eğitimler,bilgiler verir.Başkasına göre ise asla böyle şeyler yapmaz bunları yaparsa amacı sadece para kazanmaktır.Yapması gereken sadece olaylarla ilgili duygu ve düşüncesini paylaşmaktır.
Bundan dolayı nasıl istiyorsanız öyle yazın,kararı siz verin.Ama tabi kimse gelip sizin özel anılarınızı Google'dan aramaz :)
Umitoloji
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sanırım çevrenizdeki diğer bloglara yada gelen bir iki yoruma bakıp ikilemde kaldınız, size tek tavsiyem şudur bir bloga takipçi kazandıran ne yazdığınız konu nede tasarımdır, bunlarda bir etkendir fakat en önemlisi sıcak kanlılıkla kendinizi en iyi şekilde ifade edebildiğiniz özgün bir yazım tarzdır. Diğer şeyler artı ve eksilerdir, kişisel yazılarınıza devam edin yanı sıra hit alabilecek ve sizinde yazarken eğlenebileceğiniz şeylerde yazmaya çalışın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Çöp değildir canım öyle şey olur mu? ilgilenmiyorsan çöptür bi emek varsa çöp denmez..
Selamunaleyküm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ülkemizde blog anlayışı ne yazık ki çok değişti. İş ticarete dökülünce blogların eski havası kalmadı. Ben gezi bloglarını çok severim. İnsanlar gezip gördüğü yerleri o kadar sıcak ve samimi bir dille anlatıyor ki okudukça okuyası geliyor insanın.
Blog yazmak insana çok şey kazandırıyor. Yazabilmek için çok okumak gerekiyor. Sitenizde bir kaç yazıya baktım bence biraz daha okumaya ağırlık verin
Tema gerçekten yazıların okunup okunamasında çok etkili oluyor. Temayı değiştirirseniz iyi olur.