Yani sizi ve komplo teorileri ile dolu kafalarınızı anlamak mümkün değil. Bak sana ne diyorum. Ben oradaydım. Parkta yattım. Çok samimi olarak söylüyorum bunları. Lütfen bu bir adamın peşine koyun gibi takılıp, siz hariç bütün dünyanın ona karşı olduğunu, komplolar kurduğunu düşünmekten vazgeçin. Sizi yanıltıyor, sizi kışkırtıyor. Ne kapalılara saldırıldı, ne camilerde içki içildi, ne grup sex partileri yapıldı. Oturduk parka, yanımızda getirdiklerimi yedik. Sohbet edip, canlı müzik dinleyip yattık. Bu kadar. Bunların hepsinin videoları internette mevcut. Buna rağmen nasıl oluyor da gerçekleri göremiyorsunuz anlamıyorum. Benim tek derdim var. Ülkede özgürlük olsun. Polisler yoldan geçen insanları dövmesin. Başbakan bana sırf eylem yapıyorum diye hakaret etmesin, edemesin. O partiye oy veren insanlar da liderlerine hayır burada yanlış yapıyorsun diyebilsin. Parti liderleri tanrı olmasın.
benim bi partiyle falan alakam yok-tu, olayların başlamasından 4-5 gün sonra kızılaya gidip yakılan onlarca belediye otobüsünü, paramparça edilmiş kaldırımları ve artık camları olmayan dükkanları görene kadar. Şimdi bi partim ve liderim var... orda bulunan ve ister çevre olsun isterse kışlanın yapılmasını istememek olsun diyenlere bi lafım yok. bütün dünya o adama karşı da demedim zaten, avrupalı güçlerin açıktan karşı olduğunu düşünüyorum AP nin aldığı karar da bunun göstergesi...
Türkiye'nin nüfus 77 milyon, 785 bin km kare ... olaylara katılan 5-10 bin kişi istanbul da ve ankarada, diğer şehirlerde bin kişi bile değil ... lakin CNN ve BBC saatlerce aralıksız yayın yapıyor, sanki türkiye'de savaş varmış gibi.. ben tivibu üzerinden canlı izledim, o şekilde başka bir ülkeyi veriyo olsaydı iç savaş çıktı herhalde ülke yanıyor falan derdim.. siz de bunları görün bi zahmet