benim bi partiyle falan alakam yok-tu, olayların başlamasından 4-5 gün sonra kızılaya gidip yakılan onlarca belediye otobüsünü, paramparça edilmiş kaldırımları ve artık camları olmayan dükkanları görene kadar. Şimdi bi partim ve liderim var... orda bulunan ve ister çevre olsun isterse kışlanın yapılmasını istememek olsun diyenlere bi lafım yok. bütün dünya o adama karşı da demedim zaten, avrupalı güçlerin açıktan karşı olduğunu düşünüyorum AP nin aldığı karar da bunun göstergesi...
Türkiye'nin nüfus 77 milyon, 785 bin km kare ... olaylara katılan 5-10 bin kişi istanbul da ve ankarada, diğer şehirlerde bin kişi bile değil ... lakin CNN ve BBC saatlerce aralıksız yayın yapıyor, sanki türkiye'de savaş varmış gibi.. ben tivibu üzerinden canlı izledim, o şekilde başka bir ülkeyi veriyo olsaydı iç savaş çıktı herhalde ülke yanıyor falan derdim.. siz de bunları görün bi zahmet
Türkiye'nin nüfus 77 milyon, 785 bin km kare ... olaylara katılan 5-10 bin kişi istanbul da ve ankarada, diğer şehirlerde bin kişi bile değil ... lakin CNN ve BBC saatlerce aralıksız yayın yapıyor, sanki türkiye'de savaş varmış gibi.. ben tivibu üzerinden canlı izledim, o şekilde başka bir ülkeyi veriyo olsaydı iç savaş çıktı herhalde ülke yanıyor falan derdim.. siz de bunları görün bi zahmet
Aynı düşünmemiz mümkün değil çünkü siz inanmayı seçtiniz, biz sorgulamayı. Ben oradaydım ve adım kadar eminim ki o yakıp yıkmaların çoğunu yapanlar sivil polislerdi. Çok fazla insan gördük çok fazla insanla konuştuk. Hepsi de çok düzgün insanlardı. Tabii ki bu olayları fırsat bilen anarşistler de alanlara koştu, sisteme ellerinden geldiğince zarar verdiler ama bunların eylemlerle alakası yok. Onlar zaten ne olay olursa olsun çıkıp pisliklerini yaparlar. Ayrıca polislerin etraflarını kolaçan ettikten sonra dükkanların camını kırdığı, atmleri tekmelediği videolar da izledim internette. Ama bu konu tartışarak bitmez. Dediğim gibi insanın dünyaya bakışı ile ilgili.