Keşke yazdığım yazının tamamını okuyarak yorum yapsaydın. Verdiğin cümlede çoğul konuştum. Yani senin gibi düşünenler için. Sen ordaysan ve ortalığı yakıp yıkanlar sivil polislerdi diyorsan, ya elinde telsiz olan herkesi polis sanıyorsun ki o telsizler 20-30 tlye her yerde satılıyor, yada o provakatörlerden biride sensin.
Ha ben haber izlemem. Neden mi? Çünkü her haber bülteninde sadece polisin yaptığı sert müdahaleyi gösterirler. Polise yapılanları göstermezler. Polis ve vatandaşı karşı karşıya getirmek isteyenlerin yaptığı oyunlar işe yarıyor ya ona yanıyorum.
iPhone cihazım ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi. Yazım hataları için özür dilerim.
Ha ben haber izlemem. Neden mi? Çünkü her haber bülteninde sadece polisin yaptığı sert müdahaleyi gösterirler. Polise yapılanları göstermezler. Polis ve vatandaşı karşı karşıya getirmek isteyenlerin yaptığı oyunlar işe yarıyor ya ona yanıyorum.
iPhone cihazım ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi. Yazım hataları için özür dilerim.
Ben yakıp yıkmaları yapanların polis olduğu sonucuna oradaki havayı soluyarak karar veriyorum. Zaten ancak bir aptal oraya elinde telsizle girer. Peki bu sonuca nasıl varıyorum? İnsanların verdikleri tepkilere bakarak. Şimdi diyeceksin ki ilk günlerde meydandaki polis arabalarını ve haber kanalı araçlarını da mı polis parçaladı. Hayır onları biz yaptık.
Çok uzun bir yazı yazıyordum da vazgeçtim çünkü bana yazık. Aklıma, fikrime yazık. Bu kafayla anlaman mümkün değil.
Haklısın kardeşim. Tamam itiraf ediyorum. Eylemlere katılmak için almanya başbakanından, ingiltere başbakanından ve amerikan başkanından para aldım. Vatan hainiyim ben. Zaten 4 insan polis tarafından öldürüldü, 12 kişinin gözü çıkarıldı diye kızıp kaldırım taşı parçalamayı ancak benim gibi orospu çocukları yapabilir. Keşke bende sizin gibi vatansever insanlardan olabilseydim. Ama işte ben Türküm, diz çökmemek benim kanımda var. Yapacak çok da bir şey yok sanırım.