wmaraci reklam
tr.link

#duranadam

27 Mesajlar 5.242 Okunma
acebozum
tr.link

Yeniceri Yeniceri Öğretmen Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 17 / 9
  • Ticaret 11, (%100)

B Ulusoy adlı üyeden alıntı

Ben yakıp yıkmaları yapanların polis olduğu sonucuna oradaki havayı soluyarak karar veriyorum. Zaten ancak bir aptal oraya elinde telsizle girer. Peki bu sonuca nasıl varıyorum? İnsanların verdikleri tepkilere bakarak. Şimdi diyeceksin ki ilk günlerde meydandaki polis arabalarını ve haber kanalı araçlarını da mı polis parçaladı. Hayır onları biz yaptık.

Çok uzun bir yazı yazıyordum da vazgeçtim çünkü bana yazık. Aklıma, fikrime yazık. Bu kafayla anlaman mümkün değil.

Haklısın kardeşim. Tamam itiraf ediyorum. Eylemlere katılmak için almanya başbakanından, ingiltere başbakanından ve amerikan başkanından para aldım. Vatan hainiyim ben. Zaten 4 insan polis tarafından öldürüldü, 12 kişinin gözü çıkarıldı diye kızıp kaldırım taşı parçalamayı ancak benim gibi orospu çocukları yapabilir. Keşke bende sizin gibi vatansever insanlardan olabilseydim. Ama işte ben Türküm, diz çökmemek benim kanımda var. Yapacak çok da bir şey yok sanırım.

Anlamıyorsun işte. O elnde telsiz olanların amacı, kendilerine polis süsü vererek halkı kışkırtmak. Onlardan birkaç tanesi yakalandı. Vatanını seven bir insan, ülkesinin polisine saldırmaz, araçları dükkanları yıkıp parçalamaz. Keşke içinizdeki terör yandaşlarını temizledikten sonra tepkinizi gösterseydiniz. O zaman kesinlikle böyle bir müdahale olmazdı.
Benim kızdığım tek suçlunun polis olarak gösterilmesi. Polise emri verenlerin hiç mi suçu yok ? Yada polise saldıranların ?
Ölenlere bende üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Ailelerine sabır versin. Ama şehit olan polisi, ağır yaralanan polisleri ve bu strese dayanamayıp intihar eden polisleride unutmayın.
Birileri kurmuş oyunları. Bizde bu tuzağa düşüyoruz işte. Hepimiz türkiye Cumhuriye'nin bir ferdiyiz. Bölücülerin ekmeğine yağ sürmeyelim güzel kardeşim.

iPhone cihazım ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi. Yazım hataları için özür dilerim.

googleasistan
reklam

KartPazar KartPazar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ön Ödemeli Kart Satışı
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1135
  • Beğeniler 160 / 373
  • Ticaret 16, (%100)

evreka adlı üyeden alıntı

Ama şehit olan polisi, ağır yaralanan polisleri ve bu strese dayanamayıp intihar eden polisleride unutmayın.

Hangi şehit?

Yeniceri Yeniceri Öğretmen Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 17 / 9
  • Ticaret 11, (%100)

Yanlış hatırlamıyorsam Mersin'de bir komiser şehit oldu. Ve yine aynı şeyi yapıyorsun. Yazdıklarımı bir bütün olarak okumuyorsun. Neyse uğraşmanın anlamı yok. Yolun açık olsun.

iPhone cihazım ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi. Yazım hataları için özür dilerim.

• Üyelik 03.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1135
  • Beğeniler 160 / 373
  • Ticaret 16, (%100)
Ailesine baş sağlığı diliyorum ancak şehrin ortaya yerinde düşerek ölen bir polisin de şehit olduğu fikrine katılmıyorum. Ayrıca yazdıklarınızın tamamını okudum tabii ki. Ama cevap vermek istemedim. Sebebi de cevap vermeye kalksam kalpler kırılır. Bu kadar polis şiddeti videosundan sonra çok yoruluyorlar onlara da yazık diyebilmek için nasıl bir vicdana sahip olmak gerekiyor anlamıyorum. İçimizdeki terörist mevzusuna gelince, teröristleri bu ülkeye davullarla zurnalarla sokan akp hükümetidir. Ve bir şey yapmasanız polis karışmaz söylemine gelince, o da duranadam eylemi ile çökertilmiş oldu. Bunları da niye yazdım. Yazdıklarınızı okumadığımı düşünmeyin diye. Konuyu açmamın sebebi çok güzel düşünülmüş bir protesto olması idi ancak bu forum sanırım böyle bir eylemin dahi konuşulamayacağı bir yer.

http://www.memurlar.net/haber/379894/

wmaraci
wmaraci

jancooth jancooth Bilgi Paylaşmak İçindir Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Öğrenci, yazılım, web tasarım
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 58 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Protestolarına “çevre duyarlılığı” ile başladığını iddia eden gezi eylemcileri, Gene Sharp'ın kaleme aldığı yöntemleri tek tek uyguluyor. “Duran Adam” eylemi, Sharp'ın listesinin 163'üncü sırasında...

1. Konuşmalar (Mehmet Ali Alabora gibi sanatçıların da dahil olduğu pek çok isim tarafından yapılan konuşmalar)
2. Muhalefet ya da destek mektupları (Silivri'den gönderilen paşa mektubu, Fatih Akın ve Sibel Kekilli'nin gönderdiği mektuplar. Bazı yazarların köşelerinde yazdığı “Başbakana mektup” başlıklı makaleler)
3. Kurum ve kuruluşlar tarafından verilen demeçler (Yabancı ülkeler, Türkiye'deki meslek kuruluşları v.s.)
4. İmzalı basın açıklamaları (Taksim Dayanışma Platformu şimdiye kadar 20'nin üstünde basın açıklaması yaptı)
7. Sloganlar, karikatürler ve semboller (Taksimin her yanı bu sembollerle donatıldı. Türkiye'deki bütün mizah dergileri kapak yaptı)
9. Broşürler, el ilanları ve kitaplar (Şimdiye kadar 2 tane kitap yayınlandı.)
10. Gazeteler ve mecmualar (Gezi parkı bünyesinde gazete çıkarıldı)
11. Kayıtlar, radyo ve televizyon (Çapul Tv. ve Gezi Radyo)
12. Hava reklamları ve yere yazılan yazılar (Yere yazılan yazılar çok yaygın kullanıldı)
13. Temsilciler heyeti (Taksim Platformu ve sanatçılar heyeti)
18. Bayrakların ve sembolik renklerin gösterimi (Futbol takımlarının renklerinin kullanılması)
19. Sembollerin giyilmesi (Herkes siyah giyindi)
22. Protesto amaçlı soyunma eylemleri (İstiklalde çıplak eylem)
26. Protesto olarak boya kullanılması (Duvar boyaları)
28. Sembolik sesler (Borozan)
29. Sembolik itirazlar (Taksimde bir almanın piyano çalması)
30. Kaba hareketler (Her türlü küfür ve hakaret kullanıldı)
33. Dost olma (Polislere çiçek verilmesi)
34. Gece nöbetleri (Parkta gece nöbetleri tutuldu)
35. Mizahi skeçler ve eşek şakaları (İnternet üzerinden video servis edildi)
36. Oyun ve müzik performansları (Kardeş Türkiler, Duman gibi pek çok müzik grubu şarkı besteledi)
37. Şarkı söylemek (Konserler verildi)
38. Toplu yürüyüşler (Çok sayıda yürüyüş yapıldı. sanatçılar, STK'lar yürüdü)
45. Göze çarpıcı cenazeler (Eylemlerde hayatını kaybeden Ethem Sarısülük'ün cenazesinde pek çok gerginlik çıkarıldı)
48. Protesto toplantıları (Çok sayıda toplantı gerçekleştirildi)
50. Tartışmalar (Gezi parkında çok sayıda forum oluşturuldu)
51. İş bırakmalar (KESK, DİSK ve diğer sendikaların iş bırakması)
53. Ödüllerden feragat edilmesi (Mehmet Ali Alabora Karadeniz Vakfı'nın ödülünü reddetti)
67. İşçilerin iş bırakması (DİSK, KESK ve diğer sendikaların bir günlük iş bırakma eylemi)
68.Sığınma (Camiye, otele sığınma)
97. Protesto amaçlı grev (DİSK, KESK ve diğer STK'ların grevleri)
146. Adli direniş (Avukatların adliyelerde yaptığı eylemler)
162. Oturma eylemi
180. Alternatif iletişim sistemi (Zello)

Ve en son uygulanan da 163.Madde

Kaynak : Tüm gazeteler,dergiler,haber siteleri, wikipedi vs.

www.yasinkilickaya.com

• Üyelik 03.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad B** U**
  • Mesajlar 1135
  • Beğeniler 160 / 373
  • Ticaret 16, (%100)
Peki sen bu listeye baktığında bir komplo teorisi mi görüyorsun yoksa dünyanında her yerinde faşist yönetimlerin aynı şekilde yıkıldığını mı?

Psycho Psycho <--! Am I Psycho? --> Kat. Mod.
  • Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6014
  • Beğeniler 3921 / 3922
  • Ticaret 6, (%100)
Konu siyasi tartışmaya doğru gittiği için kilitlenmiştir.
lodos

kişi bu mesajı beğendi.

Hatalıysam telefon etme, idare et (?)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al