Ben yakıp yıkmaları yapanların polis olduğu sonucuna oradaki havayı soluyarak karar veriyorum. Zaten ancak bir aptal oraya elinde telsizle girer. Peki bu sonuca nasıl varıyorum? İnsanların verdikleri tepkilere bakarak. Şimdi diyeceksin ki ilk günlerde meydandaki polis arabalarını ve haber kanalı araçlarını da mı polis parçaladı. Hayır onları biz yaptık.
Çok uzun bir yazı yazıyordum da vazgeçtim çünkü bana yazık. Aklıma, fikrime yazık. Bu kafayla anlaman mümkün değil.
Haklısın kardeşim. Tamam itiraf ediyorum. Eylemlere katılmak için almanya başbakanından, ingiltere başbakanından ve amerikan başkanından para aldım. Vatan hainiyim ben. Zaten 4 insan polis tarafından öldürüldü, 12 kişinin gözü çıkarıldı diye kızıp kaldırım taşı parçalamayı ancak benim gibi orospu çocukları yapabilir. Keşke bende sizin gibi vatansever insanlardan olabilseydim. Ama işte ben Türküm, diz çökmemek benim kanımda var. Yapacak çok da bir şey yok sanırım.
Çok uzun bir yazı yazıyordum da vazgeçtim çünkü bana yazık. Aklıma, fikrime yazık. Bu kafayla anlaman mümkün değil.
Haklısın kardeşim. Tamam itiraf ediyorum. Eylemlere katılmak için almanya başbakanından, ingiltere başbakanından ve amerikan başkanından para aldım. Vatan hainiyim ben. Zaten 4 insan polis tarafından öldürüldü, 12 kişinin gözü çıkarıldı diye kızıp kaldırım taşı parçalamayı ancak benim gibi orospu çocukları yapabilir. Keşke bende sizin gibi vatansever insanlardan olabilseydim. Ama işte ben Türküm, diz çökmemek benim kanımda var. Yapacak çok da bir şey yok sanırım.
Anlamıyorsun işte. O elnde telsiz olanların amacı, kendilerine polis süsü vererek halkı kışkırtmak. Onlardan birkaç tanesi yakalandı. Vatanını seven bir insan, ülkesinin polisine saldırmaz, araçları dükkanları yıkıp parçalamaz. Keşke içinizdeki terör yandaşlarını temizledikten sonra tepkinizi gösterseydiniz. O zaman kesinlikle böyle bir müdahale olmazdı.
Benim kızdığım tek suçlunun polis olarak gösterilmesi. Polise emri verenlerin hiç mi suçu yok ? Yada polise saldıranların ?
Ölenlere bende üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Ailelerine sabır versin. Ama şehit olan polisi, ağır yaralanan polisleri ve bu strese dayanamayıp intihar eden polisleride unutmayın.
Birileri kurmuş oyunları. Bizde bu tuzağa düşüyoruz işte. Hepimiz türkiye Cumhuriye'nin bir ferdiyiz. Bölücülerin ekmeğine yağ sürmeyelim güzel kardeşim.
iPhone cihazım ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi. Yazım hataları için özür dilerim.