Onur89TR adlı üyeden alıntı

Çok fazla imleme zararlı diye biliyorum. Var mı böyle bir şey?

Öncelikle, günümüzde seo paketlerinde yüzlerce imlemenin yer aldığını görüyoruz. Bunların bize zararı olmamasına rağmen toplamda 10 - 12 arası imleme hiçbir zarar vermez. Google mantığıyla düşünürsek, sitenizi açtıktan sonra aktif takipçileriniz burada niye paylaşmasın. Fakat birden 1000-2000 imleme alırsanız google bu işte bir terslik olduğunu düşünebilir. Fakat ben 2-3 aydır bu işlemi yapıyorum ve sitemin ilk günden beri bu şekilde ilerlettim.

Burda kesin olarak doğru ya da yanlış demiyorum fakat ben bu şekilde yapıyorum ve zararını hiç görmedim, aksine faydası bana büyük.

JackkerL adlı üyeden alıntı

İnsan okuyacak bunu

Ben 1 en fazla 3 tane kullanmanızı öneririm.Hunharca eklenti eklemeyin fazlası zarar.Tabi bu benim düşüncem.Adam uğraşmış yazmış yada toplamış birşeyler anlatmış,saygı duyarım.

Eklentide limit diye bir şey yoktur aslında. Site sunucusunu kasmaktan yani siteyi yavaşlatmaktan başka pek zararı yoktur eklentilerin. Kod kalabalığı da yaratırlar o kadar ama şu an anlattım eklentilerin hepsini kullanmak gerekir. 1 tanesini veya 3 tanesini değil.