Arkadaşlar merhabalar.
Genel olarak kullandığım banka hesabım DenizBank'ındı. Fakat online işlemlerde yaşadığım sorunlar nedeniyle başka bir banka arayışına geçtim. Genel olarak online kullanıyorum banka hesaplarımı.
Enpara.com u denemek istedim bir de. Siteleri üzerinden başvuruda bulundum ve hangi tarihten itibaren müsait olduğumu belirttim başvurumda.
1-2 gün sonra aradılar ve en kısa zamanda geleceklerini belirttiler. Başvurudan 4-5 gün sonrasında geldiler. Gelmeden 1 gün önce ve gelecekleri gün sizi arıyorlar.
Evinize kadar geliyorlar. Size tüm gerekli bilgileri veriyorlar, kampanyalardan ve kartınızla birlikte kullanabileceğiniz imkanlardan bahsediyorlar. Gelen beyfendi sağolsun çok ilgilendi her ayarı yaptı, sözleşmeyi imzaladık ve online kurulumunu yaptık.
Ankaradan buraya sadece sizin için geliyorlar. Yani merkez şubeden çalışanlar getirmiyorlar.
Kullanımı çok basit websitesinin. Diğer bankaların online işlem merkezlerine oranla daha çok hoşuma gitti.
Atm'den para çekim ve yatırma işlemlerini yapabiliyorsunuz. Onun dışında genel olarak internet üzerinden kullanma amaçlı.
Para gönderme işlemlerinde 0 faiz.
Paranızı faize bindiren belli hesaplar var. Paranıza ne kadar dokunmazsanız o kadar çok faiz oranları olan hesap türleri var.
Devamlı kullanıcam derseniz de gece 12 ile sabah 6 arasında hesabınızı kullanamıyorsunuz. O parayı bir şekilde işletiyorlar ve faiz o şekilde biniyor. Tek kötü yönü bu sanırım.

Daha önce internette baktığımda "finansbankın projesi, uzak durun" vs gibi yorumlar gördüm fakat şu anlık beğendim. İleride görücem + ve - yönlerini.

Ayrıca sizlere getirdikleri kutu içerisinde bulunanlar: 2 adet sözleşme, kartın olduğu zarf, çok kaliteli ağır metal bir kalem ile kaliteli bir not defteri.

Hoşuma gitti sizlere de anlatmak istedim. Kullanıp da diğer yönlerini anlatmak isteyenler varsa bekliyorum.