Merhaba arkadaşlar,
Millet olarak karışık dönemlerden geçiyoruz protestosudur, futboludur. Bu karışıklık pekte çözülcek gibi durmuyor hiç değilse bir süre durum daha da kaotikleşmeye başlamışken malum koca bir tatilde var bundan yararlanmak gerek diye düşünüyorum.
Web girişimlerinde bulunmak biraz bu olaylardan uzak kalmak istiyorum.Aklıma bugün birşeyler geldi sizinle bi beyin fırtınası yapalım ben sizlere merak ettiğim kısımları sorayım sizde bizle bildiklerinizi paylaşın.
Mevzu : Themeforesti çoğunuz bilirsiniz web temaları konusunda büyük bir ticaret ortamı hatta kullanan türk arkadaşlarımızda var. Yaptığınız temaları sattığınız bir ortam gayette güzel işliyor.
Benim merak ettiklerim : Böyle bir sistem türkiyede de hayata geçirilebilir mi ?
Yada böyle bir girişim varmıdır elde patlayan veya devam eden ?
Türkiye webmasterlarının yaptıkları temalar ile ilgili böyle web temaları hakkında sosyal ağ gibi düşünülebilecek bir portala ihtiyacı varmı ?
Bu iş hakkındaki düşüncelerinizi de paylaşabilirsiniz tutar tutmaz sonuçta ben böyle bir girişimde bulunacam demiyorum. Aklın yolu birdir sizlerin iyi kötü görüşlerini merakla bekliyorum değerli görüşlerinizi bizden eksik etmeyiniz :)