Ben de ali27001 'e katılıyorum, buradaki arkadaşlar iyi niyetli olarak size olumlu şeyler yazmışlar ama bence bu davranış size yapılan bir iyilik değil kötülük, boşu boşuna emek harcıyorsunuz, onun yerine daha faydalı bir yazılım geliştirerek hayal kırıklığına uğramadan bu işten vazgeçebilirsiniz.
Gelelim nedenine, Artık insanların birbiriyle iletişim kurması için 3. parti bir masaüstü yazılımına ihtiyaç kalmadı, Sosyal Ağ'lar artık iletişim kurmanın tek ve en popüler yolu halini aldı, MSN Messenger'ı gözünüzün önüne getirin, Skype telefon görüşmesi desteği verdiği halde popüleritesine bir bakın, sizi yazdığınız program 90'lı yılların popüler mesajlaşma programı ICQ'dan bile daha basit şu haliyle ki ICQ bile hala hayatta ama o da popülerliğini tamamen yitirmiş durumda.
Bence yol yakınken dönün, çünkü ben de programcıyım ben bunu 4,5 yıl önce denedim tutmadı, üstelik ara birimi de sizin uygulamanızın arabiriminden kat be kat daha iyisiydi. Ekstra özelliklerini saymıyorum bile, (Görüntülü görüşme, Dosya Transferi, Offline Mesaj kaydı vs).
Lütfen yazdıklarımı önemseyin, amacım sizi çekememek değil emeğinizi boşa harcamamanızı sağlamak.