-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Son günlerde ,belki bir kısmının bizde görerek başladığı, birçok ekip başlıyor.
Google +1 ekibi, yorum ekibi sayfa ziyaret ekibi, reklam tıklama ekibi gibi gibi.Fakat bunlar düzenli olmadığı için forumda boş kalabalık yaptığı gibi ayrıca bazılar güncellenmeyerek işlevini de kaybediyor.
Acaba bu tür konular yönetici onayı ile açılabilse, her önüne gelen bu tarz konulardan açamasa nasıl olur ?
Ekip kategorisi açarak buraya açılacak konuları yönetici onaylı yapmak bence bir çözüm olur, böylece düzen sağlanır, önceki konular deaktifse silinir, deaktif değilse yeni konu açılmaz.
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
Güzel bir öneri. Aslında bu yapılabilir. Ancak bu sefer de herkes kendi ekibini kurma peşine düşünüyor. Aynı konuda bir ekip kurulduğunda ve izin vermediğimizde itirazlar başlıyor. Konum silindi yada açılmasına izin verilmedi gibi şikayet durumları başgösterir o zamanda..
Deneyim demeyin, deneyin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Bana kalırsa hiçbir sorun çıkmaz böyle bir uygulama olduğu zaman.Aynı ekibi tekrar kurmak isteyenler yeni konu açmak istediğinde yönetici tarafından böyle bir grup zaten var şeklinde uyarı mesajı gönderilse çokta iyi olur oğulcan benim söylemek istediklerimi söylemiş son zamanlarda gerçekten çok gereksiz konu oluştu bazılarına da mesaj olarak belirtmişti yok çok fazla yorum oldu yok tek çatı altında toplayalım zaten bir konu mevcut ne gerek var diğerine yararlı bir uygulama olacağını düşünüyorum.
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
@oğulcan
@berkay
Tamamdır. Konuyu ekiple görüşüp bir sonuca bağlayalım.
Şimdilik konuyu kapatıyorum.
Deneyim demeyin, deneyin!