1.000 kişi 40 tl iyi para ancak bu kadar engeli aşacak 1.000 kişi bulmak daha bi önemli.. Sitenin olan ziyaretçileride uçup gider bu yüzden.

Şahsen 1.000 kişiyi size bu şekilde gönderip bunlardan belki 100 tanesi sabırlı çıkar (çıkmazda öyle varsayalım) ve engelleri aşar biz ne kazanırız 0.04*100= 4 tl ama bunlarla uğraşana kadar atarım siteme 2 tane cpm-fun reklamı kimseye eli değmez dili değmez tıklama beklemez rahatsız etmez vede bir ziyaretçi ortalama 2-3 sayfa gezmiş olsa sitede yeterli bir cpm oluşturur o da yaklaşık 2 usd eee 1.000 gösterime alacağımız 2 usd eder buda yaklaşık 4 tl eder.

Şimdi sonuç olarak kazançlar aynı fakat birisi hitleri mahvediyor, kullanıcıyı nefret ettiriyor 4 tl kazanıyor, diğeri ise kimseye zarar vermiyor aksine ziyaretçi siteyi bu kadar basit ve kolay kullanılabilir görünce bir sonra ki ziyareti veya başka konulara göz gezdirmesi ihtimali artıyor..

Ancak şu da bir gerçek ki bir webmaster olarak tüm webmasterların emeklerinin karşılığını almasını, sürekli reklam verenler tarafından sömürülen Türk webmasterların daha iyi yerlere gelebilmesini inanın çok istiyorum. Neden büyük siteler Türk değil! çünkü bizi sömürüyorlar destek yerine önüne gelen köstek oluyor. Kazanacağımız 3 kuruşa göz dikenler (adhood gibi webmasterları dolandıran firmalar) kendileri paraları ceplerine indirirken aylarca onların reklamını yayınlayıp para alamayan ve bu yüzden 5-6 yıllık domainlerini sitelerinin içeriğini kaybeden adamlar tanıyorum. Yalan yok onlardan bir tanesi de benim.

Uzun lafın kısası tanesi -5-7 usd değerinde ki anket başına 0.04-0.3 tl arası kazanacağım diye kimse reklam kullanmaz. Ticarette belli bir orandan sonrası haramdır.. Lütfen biz webmasterları sömürmeyin...

Gösterim Bazlı En Çok ücret Veren Firma ?

http://wmaraci.com/forum/internetten-para-kazanma/reklam-gosterimine-odeme-yapan-iyi-firma-cpm-fun-83409.html#post552046

Biraz uzun yazdım ama kusura bakmayın amacım konuyu baltalamak veya kazancınıza mani olmak değildir. Eğer öyle hissdiyorsanız özür dilerim..