Wizard Grup, Wizard Türkiye interactive reklam şirketleri olarak ilk defa bir webmaster forumuna üye olduk bunun asıl sebebi hem WM Aracı'nın Türkiye için önemli bir webmaster forumu olmasıdır hemde Şirketimizin hedef kitlesinin webmaster olmasıdır öncelikle sizlere kendimi tanıtmak istiyorum ben Wizard Destek Ekibi'nden Murat Kaya size Wizard hakkında bilgiler vereceğim ve mümkün oldukça sorularınızı yanıtlamaya çalışacağım bizi tanımak isteyen kişiler aşağıdan bizim hakkımızda daha fazla bilgi edinebilirler. Size kolaylık sağlamak için bazı bölümleri soru cevap biçiminde sunmaktayız.


Wizard,

2012 yılında planlanmaya başlamış 2013 yılında kapılarını Türkiye'de açmıştır.

Wizard projesi web sitesi sahibi kişiler için yapıldı.

Bu projenin hedef kitlesi webmaster, yani web sitesi sahibi ya da web sitesi yöneticisi kişilerdir.

Her gün dünya çapında yeni web siteleri bünyemize katıyoruz.

Şu anda Türkiye'deki insanların internet'te sitelerine tek bir javascript reklam kodu ekleyerek onlarca sitede ücretsiz reklam verme keyfini çıkarabildiği için mutluyuz.

Ağınız ne kadar bir süre için ücretsiz kalacak?

Devamlı! Bu hizmeti herhangi bir zamanda kapatmaya dair bir planımız yok.

Nasıl çalışır, neye yarar ?

Sitenize eklemiş olduğunuz javascript reklam kodu sayesinde ağımıza katılan tüm sitelerin reklamları dönüşümlü olarak yayınlanır sistem böyle çalışmaktadır. Bu sistem sayesinde onlarca sitede ücretsiz reklamlarınızı yayınlatabilir ziyaretçilerinizi artırabilir avrupadan gelen ziyaretçi sayınızda yükselme kaydedebilirsiniz. Ayrıca para kazanmak isteyenler içinde kazanç sistemimiz mevcuttur.



Murat K.
Wizard Türkiye
http://www.tr-wizard.org


Wizard ile ilgili haberleri ve güncellemeleri ilk alan siz olun -
Facebook sayfamızı beğenin: http://www.facebook.com/trwizard