Selamün Aleyküm Abilerim , Ablalarım , Kardeşlerim ve Değerli Arkadaşlar ,

Ben Ömer Faruk , uzun yıllar bu forumdaydım ancak derslerim yüzünden ara vermek yüzünde kaldım . Şuanda Lise 4'e geçtim ve seneye büyük sınavlar beni bekliyor.

Bilgisayar'ı çok seviyorum ve webmaster olma yolunda ilerliyorum . Ve üniversiteyide Bilişimle alakalı okumak istiyorum . Bir kaç mesleğe baktım Bilgisayar Programcılığı , Yazılım Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği . Ve abilerimden ablalarımdan şöyle bir istekte bulunmak istiyorum , iş imkanı kolay olan , güzel bir kariyer imkanı olan ve kendimi geliştirmek açısından hangi meslekler daha uygun olabilir bu illaki bilişimle alakalı da olmayabilir.

Üniversite isteklerim ise Eskişehir , Sakarya , Ege , 19 Mayıs bunlar benim bulduğum öğrenci mekanı olarak geçenler , sizinde üniversite olarak övebileceğiniz-önerebileceğiniz gerek eğitimi olsun gerekse eğlenceli arkadaş ortamı olsun hangi üniversiteleri tavsiye edersiniz yada etmezsiniz gerekçeleri ile birlikte yazarsanız beni çok mutlu edersiniz.

Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum :)

(Bu konu sadece benim yararıma değil benim yaşımda olanlar ve bu konuda sorun yaşayanlar içinde bi fikir bi hedef belirleme olabilir )