-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Merhabalar.
Büyük bir hevesle ogulcann.com'a yazı girmeye başladım. Fakat Google sitemi indexlemiyor. Ancak elle eklersem indexleme yapıyor, fakat onun dışında herhangi bir tepki yok.
Aynı sorun sizlerde de var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Biraz önce girmiş olduğum yeni yazı sonucu an sayfamda oluşan değişiklik sebebi ile ana sayfamın güncel hali direk indexledi ( 29 sn önce yazıyordu baktığımda ).
Sonrasında yakın zamanda da konumu indexledi,zaman zaman günlerce indexlemediği de oluyor bu durumun asıl sebebi Google'dan kaynaklanan bir arıza mı yoksa bir tür Algoritma'nın sitelere uygulamış olduğu bir nevi cezai işlem mi bilemiyorum (incelemeler yapmadan bir şey diyemem )...
Bahsi Geçen Konu Linkim: http://hayalcin.com/google-keyboardplay-storede.html
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Sanırım sıkıntı Google kaynaklı. Çünkü elimde üç farklı site var. Kendi blogum ve yazarlığını yaptığım iki farklı blog. Hepsini arka arkaya yazdım, hatta en son benim blogdaki yazım yazıldı. Şuan baktığımda hiçbiri index almamış.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Fuarcılık ve organizasyon
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Oğulcan adlı üyeden alıntı
Sanırım sıkıntı Google kaynaklı. Çünkü elimde üç farklı site var. Kendi blogum ve yazarlığını yaptığım iki farklı blog. Hepsini arka arkaya yazdım, hatta en son benim blogdaki yazım yazıldı. Şuan baktığımda hiçbiri index almamış.
Google'da sorun olduğunu sanmam. Blog Hocam isimli blogu yaklaşık 2.5 yıldır yazıyorum ve bu güne kadar hiç index problemim olmadı.
Google'a "Blog Hocam" yazın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Fuarcılık ve organizasyon
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sebep her şey olabilir ama Google olamaz :)
Google'a "Blog Hocam" yazın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteme yazı yazardım yayınla dedikten sonra google çıkardı. Şimdi 2 veya 3 günde ancak indexleniyor. Belirli dönemlerde bu tür sıkıntılar her zaman oluyor. Onun için siz içeriğiniz eklemeye devam edin. Bir süre sonra yoluna girecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
kulturelbellek adlı üyeden alıntı
Siteme yazı yazardım yayınla dedikten sonra google çıkardı. Şimdi 2 veya 3 günde ancak indexleniyor. Belirli dönemlerde bu tür sıkıntılar her zaman oluyor. Onun için siz içeriğiniz eklemeye devam edin. Bir süre sonra yoluna girecektir.
Aynen arada bir böyle dönemler böyle zamanlar olabiliyor. Google kaynaklı sorun ya da güncelleme neyse artık ancak böyle şeylerin olduğu oluyor her site için olmasada genel itibarı ile yaşanabiliyor. Birgün gelir bir bakarsın yazdıkdan sonra index
ya da daha sen yazarken index alıyormuş xD şaka tabii de oluyor yani böyle
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!