Adobewordpress adlı üyeden alıntı

Eşcinselleri destekliyorum ve müslümanım. Hala da gay erkek ve kız arkadaşlarım var. Neredeyse hepsi de müslüman. Zuckerberg'in yahudi-hristiyan olması da umrumda değil. Facebook da kullanıyorum.

Özetle kimin neye taptığı, neyi tuttuğu umrumda değil. İnsanlar başkalarının duygu ve düşüncelerini saygı duymalı. Bizim ülkemizde olmayan da bu.

Lut Kavmi'de bu yüzden helak olmadı mı?

Derken, tan yerinin ağarma vaktine girdiklerinde onları (o korkunç ve dayanılmaz) çığlık yakalayıverdi. Anında (yurtlarının) üstünü altına çevirdik ve üzerlerine balçıktan pişirilmiş taş yağdırdık. Elbette bunda 'derin bir kavrayışa sahip olanlar' için gerçekten ayetler vardır. O (şehir de) gerçekten bir yol üstünde (hâlâ) durmaktadır. (Hicr,73-76)

Böylece emrimiz geldiği zaman, üstünü altına çevirdik ve üzerlerine balçıktan pişirilmiş, istif edilmiş taşlar yağdırdık; Rabbinin katında 'belli bir biçime sokulmuş, damgalanmış' olarak. Bunlar zalimlerden uzak değildir. (Hud,82-83)

Sonra geride kalanları yerle bir ettik. Ve üzerlerine bir yağmur yağdırdık; uyarılıp-korkutulanların yağmuru ne kötü. Gerçekten, bunda bir ayet vardır, ama onların çoğu iman etmiş değildirler. Ve şüphesiz, senin Rabbin, güçlü ve üstün olandır esirgeyendir. (Şuara,172-173)

Ek Olarak: Burada kimseye dini öğretecek konumda değilim. Kimse yanlış anlamasın. Ama bazı arkadaşların da konuştuklarını doğru bulmuyorum. Sadece bunu ifade etmeye çalışıyorum.