newyorsti
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaşlar
Konu doğru yerde mi kestiremiyorum en mantıklısı buraya açmak gibi geldi.Elinizde 5000tl bütçe olsa hangi sektöre girerdiniz.
Bana film sitesi mantıklı geliyor.En azından aylık 500tl net geliri olur gibi.Yorumlarınızı bekliyorum.
Konuyu ''adam sana niye söylesin'' vs gibi baltalamayalım lütfen, sizden site ya da orjinal bir fikir istemiyorum sonuçta.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu işler sadece para ile olmaz. Ekibinizin ve sizin bilgi ve tecrübe birikimi önemli. Sitenize ziyarette bulunanların ihtiyaçlarına cevap verebilmebilmeniz birinci derecede önemli. Bütçe 5 bin değil 50 bin bile olsa kopyala yapıştırlarla bir yere varılmaz. Bilgi ve hizmet üretip en güzel şekilde sunmalısınız ki başarılı olabilesiniz. Zaten bu durumda 5 bine de gerek yok. Sıfır maliyetle ama emek vererek, bilgi üretip insanlara hizmet sunarak söylediğiniz rakamı kazanan siteler var. Ben de sitemden sıfır maliyetle emek verip, bilgi üretip insanlara en güzel şekilde sunmaya çalışıp para kazanabiliyorum. %90 özgün içerik ve konusu da spina bifida. Biz sizin hangi konu ya da konularda bilgi ve tecrübe ya da hizmet konularında iyi olduğunuzu ya da olmadığınızı bilemeyiz. Sitenin içeriği ile alakalı olarak bilgi ve tecrübe birikiminiz yoksa 5 bini ziyan etmeyin derim. İnternet çöplük oldu zaten. Ekibinizin yeterli bilgi ve tecrübe birikimi varsa ekonomi, sağlık (genel sağlık değil belli bir hizmet ya da hastalık üzerine), otomasyon, eğitim ve siyaset konularında başarılı ve para kazanabilen siteler yapılabileceği kanaatindeyim. Bütçe çok önemli değil. Bütçe var olan bir siteyi destekleyebilir. Olmazsa olmazlardan değil. Konunuzun içeriğindeki zihniyetle bir yere varılmaz. Sonu hüsran olur.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Özür dileyerek soruyorum, bu bütçeyi sadece sanal ortamda mı değerlendireceksiniz ? Ona göre fikir belirtmek isterim.
fRtkmR
Hosting-Whmcs
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Whmcs Developer
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
internet üzerinde hangi konularda deneyimlisin, daha önce int üzerinden herhangi bir iş yaptın mı ?
evden2010
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
donanım
-
Ad Soyad
Ç** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
en iyi si nakliyat uzerıne platform acmak tabıkı seo lu bır sıteyle
HasanEksi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bursa
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Adult siteye gir para on numara ama Haram para tercih sizin eğer parayı nasıl değerlendireceğim derseniz uzun süredir benim aklımda bir fikir var. Bir portal açıp Teknoloji, Sağlık, Oyun, Program ve benzeri kategorilerde yazı yazın. Fakat bunun için sağlam bir kadro lazım. Bütçenizi de uygun kullanmalısınız.
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Adult sektorde on numara parayi nasil kesfettiniz kazandiniz mi? Adam 5 milyon dolar dememis kurgu yonetmenlik vs olsa dediginiz gibi para vardirda mantiksiz geldi.