KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
Arkadaşlar blogger sitemde sürekli temamla oynadım ya da değişiklik yaptım. Bunu yaparkende gün içerisinde yazı giriyordum. Sonra fark ettim ki google önbellekte yazılar farklı farklı ve indexler siteyi açtığımdan beri çok geç çıkıyor.
Sizce sitem bu sebeple geç index alıyor olabilir mi ?
Bu durum siteme ne kadar zarar verir ?
Henüz yeni yazmaya başlamışken yeni bir site mi açmalıyım ?
Daha 8 tane yazı girdim fakat yazılar çok uzun ve yararlı yazılar. Mesela 1 yazı 1300 kelime kadar. Sürekli bu şekilde yazacağım için verdiğim emeğin boşa gitmesini de istemiyorum. Değerli görüşlerinizi bekliyorum :S
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolog
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1300 kelimeye takıldım ben, bence bölüm bölüm yaz o kadar büyükse. Çok sık tema değiştirdiğinde ya da ekleme çıkarma yaptığında google açısından bilmem ama kullanıcıların açısından bir sorun çıkartabilir. İnsanlar stabil şeyleri daha çok severler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolog
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google açısından yorumum şu olur: "Tema değiştirdikçe meta kodlarınızın yerleşimi ya da eksilen/eklenen kodlar açısından google sitenizi yabancılayabilir." Bir profesyonel değilim sadece yorum yaptım :) İyi geceler.
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Hocam seo ayarları yapılmış bir blogger temasını kullanmanızı tavsiye ederim. Özellikle breadcrumbs özelliğini kullanıp tema değiştirirseniz seo açısından çok büyük zararını göreceksinizdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Google sık sık tema değiştireni sevmez bildiğim kadarı ile bir ara duymuştum seocu bir arkadaş bu konuda daha detaylı bilgi verebilir