yorumex adlı üyeden alıntı
artık şu haber365 vs.. tasarımların dışına çıksak daha iyi olmazmı hep aynı farklı çalışmalar yapılabilir eline sağlık
BlacKStorM adlı üyeden alıntı
Yazı Fontu Büyüklüğü Dışında Gayet Başarılı Olmuş Elinize Sağlık.
Birde Yazarların Üzerinde Reklam İçin Çok Fazla Alan Ayırmışsınız.
CesuryureK adlı üyeden alıntı
Kategoriler arası çizgi ( | ) çok kalın onu biraz daha inceltirseniz daha hoş duracağı düşüncesindeyim. Ayrıca tasarım genel anlamda hoş, uygun bir font ve büyüklüğe göre daha şık duracağı düşüncesindeyim.
Cash adlı üyeden alıntı
Ben kolay kolay tasarım beğenmem. Benim forumdaki mesajlarıma bak, tasarım hakkındaki düşünceleriniz hepsinde olumsuzdur. Ama güzel olmuş.. ;)
Valkyrie adlı üyeden alıntı
Öncelikle;
Header alanının fazla yükseklik olarak geniş olduğunu düşünüyorum,
Son dakika alanı content alanında ve daha nazik olabilir,
Hava durumu ve döviz bilgileri yer kalmadığı için sıkış tepiş konulmuş gibi duruyor,
Menü altındaki thumbnaillerin menüyle uyum içerisinde olması gerekiyor çünkü menüden biraz daha uzun duruyorlar cetveti tavsiye ederim,
Slider alanının sağ yanındaki slider iki sliderin sanki bir bütün slidermiş gibi durmuş,
Sol taraftaki slider içerik alanıyla aynı boyutta olmalı ki sağdaki slider de diğer sidebarlar kadar genişlikte olmalı(en az),
Yazarlarmız alan resimleri boşluğu doldurmak için yapılmış gibi duruyor ve nazik olmalı tıpkı en çok okunanlardak gibi,
Puan durumu başlığı arasındaki çizgi içeriğe göre tekrardan yapılandırılmalı ve astroloji head alanı da genişletilmeli. Yukarıdan aşağıya sidebar başlık alanı kısalmış gitmiş,
Teknoloji ve dünya alanındaki başlık grafikleri tam olarak oturmamış 1 px eksik,
Resim galeri alanındaki resimler içeriğe tam olarak oturmamış. Misal soldan 5 px verilmişse sağdan 3 px verilmiş. Tam olarak ortalanmalı ve boyutlama yapılmalı.
Benim görüşlerim bu yönde, başarılar.
Hepinizin değerli yorumları için teşekkür ederim tasarımda eksiklikler gören arkadaşların uyarıları doğrultusunda tekrardan çalışmalara başlayacağım :)