-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
E3FN adlı üyeden alıntı
Linklerin sitenizden nasıl çıktığına göre değerlendirme yapabiliriz.Nofollow çıkış verilmiş ise sizin google'a verdiğiniz mesaj bu siteler beni ilgilendirmez ben sorumlu değilim demektir fakat dofolllow verirseniz bu siteler güvenilir tavsiye ediyorum demektir, bunlar üzerinden değerlendirme yapabilirsiniz.
Kullanıcı yorumları ve yerel dizinler büyük önem taşımaktadır.Ayrıca yerel sitelerdende link almanız tavsiye edilir.
kullanıcı yorumu, yıldız verme ve paylaş yapmayı kasıyoruz.
yerel dizinler büyük önem taşımaktadır.Ayrıca yerel sitelerdende link almanız tavsiye edilir. konusunu biraz açarmısınız hocam
Blogger & www.burakavci.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
E3FN adlı üyeden alıntı
Yerel dizinler yani bulunduğunuz bölgedeki dizinlere kayıt olmalısınız.Ayrıca yerel siteler örnek vermek gerekirse ofisiniz muğlada sitenizi google maps'e muğlada kayıt ettiğiniz.Muğla ile alakalı sitelerden link almanız gerekmektedir.
Ek Not: 10 Yıllık Kurumsal bir firmanın seo hizmeti verip
local seo'yu bilmemesi ilginç?
Peki örnek olarak Muğla'da tabela işe ile uğraşıyorum. Google Maps'e kayıt olmuş Muğla'daki tabela sektöründeki yerlere yorum yazarken yorumda kendi sitemin linkini versem yararı olur mu?
ata350
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Haber sitelerinde seo için nasıl bir yol izlemek gerekir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
E3FN adlı üyeden alıntı
Yerel dizinler yani bulunduğunuz bölgedeki dizinlere kayıt olmalısınız.Ayrıca yerel siteler örnek vermek gerekirse ofisiniz muğlada sitenizi google maps'e muğlada kayıt ettiğiniz.Muğla ile alakalı sitelerden link almanız gerekmektedir.
Ek Not: 10 Yıllık Kurumsal bir firmanın seo hizmeti verip
local seo'yu bilmemesi ilginç?
Bilmediğimizden değil sen soru sorun diyince soruyoruz sende SEO cuyum diye geçiniyorsun yerin yurdun belli değil Freelence mi takılıyosun home ofis kendi çapında
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
E3FN adlı üyeden alıntı
Nerede nasıl çalıştığımın sizi ilginlendirdiğini zannetmiyorum.Eğer biliyorsanız local seo'yu böyle amatörce sorular sormazdınız, açık ortada herşey.
Bak hemen nasıl dönüyorsun, her şeyi bildiğini sanma 1 bilsen de 1 bilene sor. Sen istediğin kadar SEO cuyum de. Daha bir ofisin yerin yok. +850 li bi tane numara vermişin :) önce ayakların yere bassın sonra eleştiri yap.