neticaret adlı üyeden alıntı

Sadece Banka Havalesi
Sadece banka havalesini seçerseniz ürün yönetimi yapabileceğiniz bir e-ticaret sitesi açarsınız. Ödeme sayfasına sadece hesap numaralarınızı koyarsınız. Tüketici sitenize giriş yapar ürünü beğenir.Ödeme yap dediğinde havale sayfasına yönlendirirsiniz. Havale yaptıktan sonra havale bilgilerini bu sayfadan yazar ve varsa bilgiler yönetim panelinize düşer. Sizde ilgili ürünü tüketiciye kargo vb. araçlarla teslim edersiniz.
Banka Havalesi ve Kredi Kartı ile Ödeme
Banka havalesi ile ilgili söylediklerim burada da geçerlidir. Kredi kartı ile ödeme alabilmek için sanal pos almanız ve sanal posu sitenize entegre etmeniz gerekmektedir. Bunun dışında Payu güvenilir bir sistemdir ancak sitenize entegrasyonu doğru bir şekilde yapılmalıdır.

Ücretsiz Yazılımlar
Malesef ücretsiz yazılımlar hakkında detaylı bilgiye sahip değilim. E-ticaret sitesi açmanızdaki amaç deneme amaçlı ise ücretsiz yazılımları kullanmanız sizin insiyatifinize kalmıştır. Ancak gerçekten bu işi yapmak istiyorsanız ücretli yazılımları kullanarak, bu yazılımı size sağlayan firmalardan ücretsiz eğitimler alarak sanal mağazanızı kurmanızı tavsiye ederim.


Hocam o zaman wordpress kurup sağlam bir e ticaret teması bulsam ödemeleri paypal - payu ve havale ile kabul etsem öncelikle güvenilirlik açısından daha sonra diğer açılardan değerlendirmeniz mümkün müdür?