csnv5353 adlı üyeden alıntı

merhaba arkadaşlar.diğer siteleri bilmem ama film sitesi konusunda iddalıyım.Evet wmaracından araştırın bakın siteme 1 kuruş dahı ne para harcadım neden backlınk aldım.film sitesi nasıl yukselır derseniz size şunu dıyecem.1. si kelımeleri düzgün seçin örneğin titanik izle diye filmi koyarsanız bu filmi bulmaları ımkansız gibi birşey fakat örneğin titatik reklamsız izle,titanik 720p izle derseniz daha iyi olur bu sayede eski filmlerde yükselebilirsiniz.Gelelim asıl mesela.benım sitem 4 aylık dedğim gibihiç 1 kutuş harcamadım günlük tekıl 4k.Buraya nasıl geldım derseniz yapmanız gereken filmleri erkenden koymak.Örneğin 1 hafta sonra demir adam 3 çıkacaksa 1 2 hafta önceden koyun fragman reklamını facebooktan yapın film çıktığında otomatik üst sırada olacaksınız zaten.benım taktiğim budur site büyüyene kadar böyle yapmak zorundayım.kullanıcılar bazen şikayetçi oluyolar fakat yapacak birşey yok.Başka türlü kolay değil.Tabi içerik konu yorumları vs. özgün olacak onlara zaten değinmiyorum.Bot kullanarak hiçbiryere gelinmez..

http://www.beyaz-perde.net ben bu şekilde yükseldim.

emin ol gugılın bi sonraki hayvanat bahçesi güncellemesinde diplerde olacaksın ;)