mujdatsayar adlı üyeden alıntı

Sorması ayıp hocam ne kadar fiyata ve nerden aldınız ve ileri ki günlerde kullandığında deneyimini s4 ile fikrini artı eksi yönlerini yazar mısınız çünkü bende alıcamda :) hayalcan7444@gmail.com bu adresime'de mail atabilirsin sakıncası yoksa.


Vallahi hocam 3 gündür kullanıyorum şimdilik bir sıkıntısını görmedim, ilk gün internet paketimi tanımlatınca çok çabuk şarjı bitmişti ama onda da zaten internet geldiği için uygulamalar yükledim, güncellemeler yaptım biraz da kurcaladım ondandır fakat dediğim gibi sabahleyin şarjdan çektiğimde günü rahatlıkla kurtarıyor. Bu gibi telefonlardan 2 gün şarjının gitmesini beklememek lazım :) Kullanım kolaylığı konusuna gelince. Ben hayatımda ilk defa android olarak bu cihazı kullanıyorum. Yaklaşık 5-6 yıldır BlackBerry kullanıcısıydım ve android'e geçmenin zamanı geldiğini düşünerek bunu aldım.

cotroux adlı üyeden alıntı

Hocam cihazın kutusunu açmadım diyince boş çıkar diye korktum valla :D


Yok hocam aldığımda zaten kalite kontrol bandrolünü çıkarıp içinde telefon var mı yok mu baktık zaten :D :D Alemsiniz vallahi sesli güldüm. Hem kutuyu açıp bakmadan eve gidecek olsam bile kutu ağırdı yani muhtemelen telefon içindedir :D :D